Güray'ın programı iyi mi?

Başlangıç programı olarak kötü olur sıfır bilgili bir insana. Çünkü programın mantığı ağır kilo, düzgün hareket ve az tekrar.

Kas kazanımı için aslında çok iyi program. Sıfırdan başlayan birisi isen arkadaşın dediği gibi pek uygun değil. Hareketleri biliyorsan, ilk günlerine göre görece güç kazandıysan geçilebilecek sağlam bir program kendisi.
Bu programı düzgün yapacak birisi eş zamanlı beslenmesine de çok önem göstermeli ama.

Arkadaşların söylediklerine katılıyorum ancak bana göre set sayıları çok düşük olduğu için biraz daha fazla set yapıyorum.

Arkadaşların söylediklerine katılıyorum ancak bana göre set sayıları çok düşük olduğu için biraz daha fazla set yapıyorum.

Benim programı yapma sebebim aslında set sayısının az olması zaten gün boyunca işteyim iş çıkışı spora gidiyorum 1 saaten fazla kalınca hevesim kaçıyor.

Benim programı yapma sebebim aslında set sayısının az olması zaten gün boyunca işteyim iş çıkışı spora gidiyorum 1 saaten fazla kalınca hevesim kaçıyor.
O tarz durumlarda mantıklı oluyor haklısınız.

Ancak sağlam set sayıları ile 1 saat içinde antrenman yapılabilir.

Fazla set var. Fena değil casual kitle için gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…