Gürcistan nasıl bir ülkedir?

Kapkaççıların gaspçıların bol olduğu bir ülke. Batumi'de gece hayatı denilen şey var daha çok. Şarapları meşhurdur. Taksiciler sizi dolandırabilir. Tiflis tarihsel bir yer daha çok. Gürcistan'a tam olarak ne yapmak için gideceksin?

Kapkaççıların gaspçıların bol olduğu bir ülke. Batumi'de gece hayatı denilen şey var daha çok. Şarapları meşhurdur. Taksiciler sizi dolandırabilir. Tiflis tarihsel bir yer daha çok. Gürcistan'a tam olarak ne yapmak için gideceksin?
Gürcistan pasaportu çıkartmak için. (Mümkünse tabi)

Daha önce gittim 1 hafta kadar kaldım. Kısaca anlatmak gerekirse Türkler tarafından daha çok gece hayatı (kumar vb.) İçin tercih edilen genelde Türkleri dolandırmaya çalışan insanlarla dolu bir yer. İnsanlarıyla iletişime geçmen zor İngilizce bilen insan sayısı az. Alfabeleri çok değişik olduğundan bir şey anlamıyorsun yolunu bulamıyorsun. Ben gittiğimde ekonomik olarak avantajlıydı bizim paramız daha değerliydi sanırsam şu an değil. Gezilip görülebilecek birkaç tarihi ve güzel yer var. Onun dışında yaşlı halkı Rusça konuşan gençleri Gürcüce konuşan eski bir Sovyet'ler birliği mekanı diyebilirim.
Edit: Eğer pasaport alabilirseniz avantajlı olur. Gürcü vatandaşı olan tanıdıklarım var pasaportları sayesinde ab ülkelerine rahatça girebiliyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı