Gürcistan'a nasıl gidilir?

torress707

Picopat
Daha fazla  
Gürcistan'a gitmeyi planlıyorum. Pasaportum yok kimlikle giriliyor mu? Ve otobüsle gitmeyi düşünüyorum daha önce giden varsa yanıtlarsa sevinirim teşekkürler.

Kimlikle giriliyor. Girişte yurt dışı çıkış harcı ücretini verip giriyorsun. Otobüsle de gidebilirsin, şahsi aracınla da. Şahsi araçla girmeni önermem, Türk plakalı araçlara zarar verildiğini duymuştum. 2023'te Batum'a gitmiştik, aracı sınırın oradaki otoparka çekip öyle girdik içeri. İçeride de taksiyle veya otobüsle ulaşım sağlarsın.

Kimlikle giriliyor. Girişte yurt dışı çıkış harcı ücretini verip giriyorsun. Otobüsle de gidebilirsin, şahsi aracınla da. Şahsi araçla girmeni önermem, Türk plakalı araçlara zarar verildiğini duymuştum.
hocam peki otobüsle gidiyoruz diyelim, gümrükte mi bırakıyor veya terminal gibi biryer mi var orda ordan batuma nasıl geçicez?

Kimlikle giriliyor. Girişte yurt dışı çıkış harcı ücretini verip giriyorsun. Otobüsle de gidebilirsin, şahsi aracınla da. Şahsi araçla girmeni önermem, Türk plakalı araçlara zarar verildiğini duymuştum. 2023'te Batum'a gitmiştik, aracı sınırın oradaki otoparka çekip öyle girdik içeri. İçeride de taksiyle veya otobüsle ulaşım sağlarsın.
yok hocam şahsi arabamla gitmeyeceğim bende duydum öyle olayları zorlaştırıyorlarmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı