Gürcistan'da 10500 TL'ye sistem alınır mı?

530546

Decipat
Arkadaşlar Gürcistan'da 10.500 TL'ye (yaklaşık 1000 Lari) eli yüzü düzgün bir sistem alınır mı? Yani Gürcistan'daki sistem fiyatları Türkiye'ye göre ucuz mu? Teşekkürler şimdiden.

Çok fark etmez Türkiye ile aşağı yukarı aynıdır.

Sistem olarak bir örnek paylaşabilirsen daha iyi yardımcı olunur.

2016'da gitmiştim Gürcistan'a. O dönem fiyatlarda pek fark yoktu. GTX 1070 fiyatı 1100 lari, yani 1370 lira civarındaydı. Türkiye'de ise 1350-1400 ₺ bandındaydı.

O sistem Türkiye'de de 11.000-12.000 bandına düşüyor arada.

Biliyorum hocam da babam Gürcistan'da daha ucuz diye oradan almak istiyor, şimdi ben böyle dersem muhtemelen almaz. Bu sebepten dolayı oradan almak istiyorum.

Biliyorum hocam da babam Gürcistan'da daha ucuz diye oradan almak istiyor, şimdi ben böyle dersem muhtemelen almaz. Bu sebepten dolayı oradan almak istiyorum.
Alınabilir tabi ama sonrasını düşünmek de lazım. Olası bir teknik destek ihtiyacında garantisi vs. nasıl olacak?

Alınabilir tabi ama sonrasını düşünmek de lazım. Olası bir teknik destek ihtiyacında garantisi vs. nasıl olacak?

Orasını ben de bilmiyorum hocam. Babamı akşama kadar ikna edebilirsem buradan alırız. Ama sanmıyorum. Teşekkürler ilgilendiğiniz için. Bu arada kardeşime de bir laptop alacak, aynı durum bunun için de geçerli mi?

Benim hatırladığım bir tek telefon fiyatlarında ciddi değişiklik olduğuydu. PS4 bile aynı fiyata geliyordu hemen hemen. Telefonda ise LG G5 Türkiye'de 1900 lirayken Gürcistan'da 1300 lira civarındaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…