Çok fark etmez Türkiye ile aşağı yukarı aynıdır.
Sistem olarak bir örnek paylaşabilirsen daha iyi yardımcı olunur.
O sistem Türkiye'de de 11.000-12.000 bandına düşüyor arada.Hocam RX 6600-R5 5500 bir sistem almak istiyorum.
O sistem Türkiye'de de 11.000-12.000 bandına düşüyor arada.
Alınabilir tabi ama sonrasını düşünmek de lazım. Olası bir teknik destek ihtiyacında garantisi vs. nasıl olacak?Biliyorum hocam da babam Gürcistan'da daha ucuz diye oradan almak istiyor, şimdi ben böyle dersem muhtemelen almaz. Bu sebepten dolayı oradan almak istiyorum.
Alınabilir tabi ama sonrasını düşünmek de lazım. Olası bir teknik destek ihtiyacında garantisi vs. nasıl olacak?
Benim hatırladığım bir tek telefon fiyatlarında ciddi değişiklik olduğuydu. PS4 bile aynı fiyata geliyordu hemen hemen. Telefonda ise LG G5 Türkiye'de 1900 lirayken Gürcistan'da 1300 lira civarındaydı.Orasını ben de bilmiyorum hocam. Babamı akşama kadar ikna edebilirsem buradan alırız. Ama sanmıyorum. Teşekkürler ilgilendiğiniz için. Bu arada kardeşime de bir laptop alacak, aynı durum bunun için de geçerli mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.