Gürcistan'da ikinci el satış yapma uygulaması önerisi

Kardeşim ben 5/10 güne batuma gelcem öğrenci iken cok gelirdim ama baya süre geçti uyguna temiz otel önerin var mı neresi olur merkeze yakın ve ücreleri ne kadar
Kur farkı bu kadar yüksek iken bütçen`de kısıtlıysa bence pahalı otellerde kalmayı planlama. Onun dışında hilton otel güzel ve gayet lükstür tatil için geliyorsanız kalabilirsiniz. fiyat ise en düşük 5k`dan başlayıp 9`kya kadar gitmektedir. Merkeze yakın olmasını falan dert etme dolmuşlar ucuzdur.

Kur farkı bu kadar yüksek iken bütçen`de kısıtlıysa bence pahalı otellerde kalmayı planlama. Onun dışında hilton otel güzel ve gayet lükstür tatil için geliyorsanız kalabilirsiniz. fiyat ise en düşük 5k`dan başlayıp 9`kya kadar gitmektedir. Merkeze yakın olmasını falan dert etme dolmuşlar ucuzdur.
Daha uyguna nereler var acaba

Kur farkı bu kadar yüksek iken bütçen'de kısıtlıysa bence pahalı otellerde kalmayı planlama. Onun dışında hilton otel güzel ve gayet lükstür tatil için geliyorsanız kalabilirsiniz. Fiyat ise en düşük 5K'den başlayıp 9'kya kadar gitmektedir. Merkeze yakın olmasını falan dert etme dolmuşlar ucuzdur.

Merhaba kral bende Batum'a gelmeyi planliyorum kendime ekran kartı alacwğım RTX 3080 en ucuza nereden bulurum?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı