Gürcistan'daki ilk izlenimlerim

Öncesinde Gürcistan'a gitmediğim için emin değilim. Batum'da çok fazla Türk vardı fakat Tiflis'i daha gözlemlemedim.
Konudan bağımsız kullandığınız 4050 laptoptan memnun musunuz? TUF serisi ise bende 4070 ve Ryzen 9 olan kombinasyonlu olanı düşünüyorum.

Benim arkadaşım Trabzon'da okuyor, ara sıra gidiyorum diyordu Gürcistan'a. Arkadaşın ilk dediği maddenin kelimesi kelimesine aynısını söylemişti bana. Dördüncü madde de doğru arkadaş Rusça okuyor, Rusça konuşarak anlaşabiliyorum diyordu. İngilizce bilen yok. Bir de alkol aşırı ucuz diyordu hatta yılbaşını orada geçirmiş bir bardak parası verip o gün sınırsız alkol vermişler. Bir ara ben de gitmek istiyorum. Bir de Batum için büyük değil tek günde şehri turlayabilirsin
demişti bana.

Dediğim gibi hocam, bu konu tartışmaya fazlasıyla açık. Evet, insanların yaşam refahı çok yüksek değil. Zengini çok zengin, fakiri çok fakir yani. Ama orada orta gelirliler de yoğunlukta Türkiye'den farklı olarak.

Hocam iletişimi nasıl hallettiniz? Rehber tutmak istesek nereden bulabiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…