Gürcistan'dan alınan iPhoneların garantisi nasıl olur?

KBGul22222

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 1500X
Rx580 8GB
Meslek
Öğrenci
1 haftaya Gürcistan'a gideceğim. iPhone 14 Plus almayı düşünüyorum. Hangi mağazadan almamı önerirsiniz ve garanti durumu nasıl oluyor?

1 haftaya Gürcistan'a gideceğim. iPhone 14 Plus almayı düşünüyorum. Hangi mağazadan almamı önerirsiniz ve garanti durumu nasıl oluyor?
Geçen gün telefoncu bi' arkadaşım söyledi. Apple cihazların bir sene global garantisi var ama Türkiye'de mutahap bulmak zormuş. O yüzden en iyisi siz garantisi yokmuş gibi kullanın.

Ben Zoommer'den geçen ay iPhone aldım. Gürcistan içi 2 yıl, uluslararası 1 yıl garanti sunuyorlar. Zoommer oradaki en güvenilir mağaza ve fiyatları diğerlerine göre daha uygun olabiliyor.

Geçen gün telefoncu bi' arkadaşım söyledi. Apple cihazların bir sene global garantisi var ama Türkiye'de mutahap bulmak zormuş. O yüzden en iyisi siz garantisi yokmuş gibi kullanın.
Yanlış. Apple servislerine götürebilirsiniz hiçbir sıkıntı olmaz 1 yıl boyunca.

Ben Zoommer'den geçen ay iPhone aldım. Gürcistan içi 2 yıl, uluslararası 1 yıl garanti sunuyorlar. Zoommer oradaki en güvenilir mağaza ve fiyatları diğerlerine göre daha uygun olabiliyor.

Öyle mi, bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim.

Hocam ben de baktım Zoommer’a da Apple Premium Reseller’ları arasında olmayınca işkillendim.

Hocam zaten gittiğiniz zaman göreceksiniz, herkes güveniyor, ben de güvendim ve güvenim boşa çıkmadı.

Teşekkürler hocam muhtemelen oradan alacağım bir de zahmet olmazsa iPhone ayarlarında hakkında kısmındaki sınırlı garanti bölümünün ekran görüntüsünü atabilir misiniz?

Yurt dışı IPhone'larda 1 yıl garanti sadece Amerika modellerinde var. Bu modeller dışında hangi ülkeden alırsan al ülkemizde garantisi olmayacaktır.

Teşekkürler hocam muhtemelen oradan alacağım bir de zahmet olmazsa iPhone ayarlarında hakkında kısmındaki sınırlı garanti bölümünün ekran görüntüsünü atabilir misiniz?
Tabii hocam, bu şekilde gözüküyor.
IMG_0682.jpeg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı