Gürcistan'dan iPhone 14 Pro Max almak

Dhewsob

Hectopat
Merhaba. Eylül ayının 10'u gibi Gürcistan'a gideceğim. Bildiğiniz gibi yine eylül ayının 12'sinde yeni IPhone'lar piyasaya sunulacak ben de muhtemelen ayın 11'i gibi zoommer mağazasından iPhone 14 Pro Max almayı planlıyorum. O süre zarflarında stokta bulabilir miyim acaba? Malum yeni IPhone'lar çıktığında Pro modelleri stoktan kalkıyor da bu konuda kafam çok karışık.

Gürcistan'da bir sürü apple mağazası var diye biliyorum, abim orda yaşıyor bana öyle söylemişti onda da stok biter korkusu vardı da aldı o da iPhone 14 Pro Max'i. Stoklar yenileniyor diye biliyorum.

Oradaki stokta bulamazsınız büyük ihtimalle tavsiyem çevrenizde oranın güvenilir bir telefoncusundan veya bayisinden almanız olacaktır. Ayrıca 1 Ekim'de pasaport kaydı 30 bin TL'ye çıkacak haberiniz olsun.
15 Pro serisinin fiyatları belli olduğunda eğer yakınsa 14 Pro ile fark verip 15 Pro da alabilirsiniz.

Gürcistan'da bir sürü Apple mağazası var diye biliyorum, abim orada yaşıyor bana öyle söylemişti onda da stok biter korkusu vardı da aldı o da iPhone 14 Pro Max'i. Stoklar yenileniyor diye biliyorum.

Şu anda internet mağazasında stok var fakat işte o zaman ne olur ondan biraz emin değilim.

Oradaki stokta bulamazsınız büyük ihtimalle tavsiyem çevrenizde oranın güvenilir bir telefoncusundan veya bayisinden almanız olacaktır. Ayrıca 1 Ekim'de pasaport kaydı 30 bin TL'ye çıkacak haberiniz olsun.
15 Pro serisinin fiyatları belli olduğunda eğer yakınsa 14 Pro ile fark verip 15 Pro da alabilirsiniz.

30 bin TL bile olsa sadece karlı olmaktan çıkıyor kafa kafaya geliyor şu anda buradan alsam taksitle almak zorundayım bir de Pro Max almayı planladığımdan 15 serisi bana pahalı gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı