Gürcistan'dan ASUS ROG Ally X nasıl alınır?

Daha fazla  
Merhaba herkese.
Artık eskisi gibi PC'de oyun oynamadığım için el konsolu almayı düşünüyordum.
Aklımda iki model vardı:
ilki Lenovo Legion GO
ikincisi ise ASUS ROG Ally X

Uzun zamandır Legion GO alma tarafındaydım ancak ROG Ally X batarya ömrü beni onu almaya yöneltti. Mesela ROG Ally X de Turbo modda C2077'yi 2 saatten fazla oynabiliyoruz ancak Legion GO bu süre 1 saati geçmiyor.

Uzun lafın kısası sizlerden daha önce Gürcistan'dan el konsolu alıp almadığını soracağım ve nasıl, nereden alabileceğimi sormak istiyorum.
Satın almada başka öneriniz varsa onlara da açığım.

Gürcistan vize istemiyor istersen git oradan al direk. Ya da sipariş et direk bir mağaza bul Gürcistan da popüler ulaş sor yolluyorlar mı Türkiye'ye.

Gürcistan vize istemiyor istersen git oradan al direk. Ya da sipariş et direk bir mağaza bul Gürcistan da popüler ulaş sor yolluyorlar mı Türkiye'ye.
Birkaç ay içinde gürcistana gideceğim. Vizesiz gidildiğini biliyorum zatende amacım bu el konsolları orada var mı ya da bilinen bir yerde varsa nasıl alabilirim di.

@fatih murdock vardır orada. MediaMarkt gibi zincir mağazaları kontrol et.
İnternette zoomger diye bir site buldum sanırım gürcistan ürünlerinin satıldığı bir site. Bizim trendyol veya hepsiburada gibi.
Buradan rogg aly i kontrol ettiğimde 2249 gürcistan parası ediyor ve bu paranın tr karşılığı
27,000-28.000 tl gibi bir şey. Bu fiyatlar normal mi acaba ? Çünkü rog ally çıkış fiyatı 550 600 dolar ve bu da 18 19k ediyor. Benim amacım zaten ucuza almaktı. Bu gürcistanda ki fiyat kısaca normal midir daha ucuza da bulamaz mıyım?

@fatih murdock Haziran ayında 24000₺'ye kadar düşmüştü. Ama sonra arttı fiyatlar. Biraz bekleyebilirsin acelesi yoksa. Ya da Steam Deck alabilirsin, biraz daha performansı düşük ama çok rahat bir cihaz.
Şuanlık acelem yok, zaten eylül sonrası gibi gürcistana gideceğim.
Aslında steam deck de fiyatına göre güzel ama legion go da mesela ekranı çok iyi ve büyük.
Bunun yanında çıkabilir kollar olması ve kolları da fare gibi kullanmak neredeyse pc de farksız yapıyordu
legion go yu. Uzun süredir de zaten legion go alma arifesindeydim ancak rog ally x in çok iyi bir bataryası olduğu için ve diğer özelliklerde legion go ile aynı olduğu için kararımı rog aly x e çevirdim.
Durumlar ne getirir bilinmez ama amacım rog ally x almak ama yoksa legon go alırım.
Teşekkürler yanıtlar içinde.

@fatih murdock Legion Go 30000₺ MediaMarkt'ta.
Hocam o cihaz 600 dolardan çıktı ve ortalama 18 19kya tekabül ediyor. Hani amacım zaten ucuza almak tabi 2 3 k fark etsin alırken sorun değil. Zaten Gürcistan da almak fikrîm de buradan çıktı ve o yüzden böyle bir konu açtım. Eğer Gürcistantan da da 25 28k arasındaysa pek gitmeye gerek yok gibi.
Yurt dışından getirebileceğim bir bağlantım da yok maalesef.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı