Gürcistan'dan iPhone 14 mü almak mantıklı S23+ mı?

Arkadaşlar merhaba, telefon kardeşime alınacak, kamerasını bayağı kullanır ve oyun falan oynar. S23+ kesinlikle daha iyi biliyorum. İkisi de aynı fiyat, sizce buradaki fiyatlara da bakınca hangisi daha mantıklı? Satma durumu olursa falan hesaba katarsanız sevinirim.
Net Iphone 14. Uzun vadede daha iyi anlarsın farkını.

Tamam hocam yine de sağ olun. Ben iyice araştırdım. Fakat şu an S23+'ın parasına değer mi diye düşünmeye başladım. 14 Pro çok güzel fakat arada çok fazla fiyat farkı var. Yarın alacaklar S23+'ı.

S23 Plus almanı tavsiye ederim. Fiyatına göre sunduğu kalite çok iyi.

1000 kere sizi rahatsız ettim, gerçekten özür dilerim fakat kardeşim soruyor, o kadar bilgim olmadığı için kesin cevap veremiyorum. Dediğim telefon alacak akrabamızın kızının düğünü var, o yüzden telefonu bir kaç gün almayı erteledi. iPhone 13 Pro stoğu varmış, S23 Plus'tan iyi midir? IOS çok performanslı olduğu için benim de aklıma takılıyor. @Erenk1905 @EsatKa @scnt25

1000 kere sizi rahatsız ettim, gerçekten özür dilerim fakat kardeşim soruyor, o kadar bilgim olmadığı için kesin cevap veremiyorum. Dediğim telefon alacak akrabamızın kızının düğünü var, o yüzden telefonu bir kaç gün almayı erteledi. iPhone 13 Pro stoğu varmış, S23 Plus'tan iyi midir? IOS çok performanslı olduğu için benim de aklıma takılıyor. @Erenk1905 @EsatKa @scnt25
iOS istiyorsan 13 pro al ama 13 insanların yüzünü garip gösterebiliyor diğer modellere göre. S23 plus da seni üzmez.

Arkadaşlar merhaba, telefon kardeşime alınacak, kamerasını bayağı kullanır ve oyun falan oynar. S23+ kesinlikle daha iyi biliyorum. İkisi de aynı fiyat, sizce buradaki fiyatlara da bakınca hangisi daha mantıklı? Satma durumu olursa falan hesaba katarsanız sevinirim.

Samsung S23'+ öneririm.

13 Pro alsın bence, Türkiye olsa her türlü S23 tartışılmaz ama, oradan 13 pro alınır, çok daha mantıklı olacaktır diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı