Gürcistan'dan PS5 alınır mı?

lyronYY

Femtopat
Daha fazla  
Gürcistan'da şu anki PS5 fiyatlarını bilen varsa cevaplayabilir mi? Gitmeye gerek var mı? Aşağı yukarı ülkemizdeki gibi midir? Bir de alınacaksa şu an mı alınmalı? Gelen sene fahiş bir fiyat artışı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gürcistan'da şu anki PS5 fiyatlarını bilen varsa cevaplayabilir mi? Gitmeye gerek var mı? Aşağı yukarı ülkemizdeki gibi midir? Bir de alınacaksa şu an mı alınmalı? Gelen sene fahiş bir fiyat artışı olur mu?

Fiyatlara bu siteden bakabilirsiniz(1lari şu anda 12,20 TL ) bu site Gürcistan'ın teknoloji mağazası. Fiyatlar Türkiye'ye göre biraz daha ucuz. Diyelim ki PS5 aldınız ve mağazada konrtol amaçlı açtılar açtıktan sonra açma kısmına tax free barkodu yapıştırıyorlar bu barkod ülkeden çıkarken vergi iadesi almanıza yarıyor yani size para veriyorlar. Eğer ki ülkenden çıkmadan bu barkodu sökerseniz vergi iadesi alamıyorsunuz.(nereden biliyorsun diye soracak olursanız bizzat kendim gittim denedim ve gördüm)
Sonuç olarak evet PS5'ya da başka bir teknolojik alet almak mantıklı. Ve üstüne çıkarken vergi iadesi alıyorsunuz.

Fiyatlara bu siteden bakabilirsiniz(1lari şu anda 12,20 TL ) bu site Gürcistan'ın teknoloji mağazası. Fiyatlar Türkiye'ye göre biraz daha ucuz. Diyelim ki PS5 aldınız ve mağazada konrtol amaçlı açtılar açtıktan sonra açma kısmına tax free barkodu yapıştırıyorlar bu barkod ülkeden çıkarken vergi iadesi almanıza yarıyor yani size para veriyorlar. Eğer ki ülkenden çıkmadan bu barkodu sökerseniz vergi iadesi alamıyorsunuz.(nereden biliyorsun diye soracak olursanız bizzat kendim gittim denedim ve gördüm)
Sonuç olarak evet PS5'ya da başka bir teknolojik alet almak mantıklı. Ve üstüne çıkarken vergi iadesi alıyorsunuz.

Şu anda zoomer adlı sitede Sony PlayStation PS5 Slim 1TB digital Edition 1299lari yani 15, 850TL+ülkeden çıkarken vergi iadesi (yanlış hatırlamıyorsam %8)
Türkiye fiyatına baktığımız zaman 22,000 TL.

@Unstated Hocam yardımınız için çok teşekkür ederim, Batum'da bulabilirim bu fiyatlarda o zaman. Zahmet oldu ama bu fiyatlar tahmini kaç ayda değişir artar azalır vs? Bir de hocam bu garanti süreci nasıl oluyor o konuda hiç bilgim yok.

@Unstated hocam yardımınız için çok teşekkür ederim, Batum'da bulabilirim bu fiyatlarda o zaman. Zahmet oldu ama bu fiyatlar tahmini kaç ayda değişir artar azalır vs? Bir de hocam bu garanti süreci nasıl oluyor o konuda hiç bilgim yok.

Yılbaşından sonra illaki kur değişecektir. Garanti olayı da garanti dışı kalıyor diye biliyorum ama bence yaklaşık 8-9 bin TL'ye garanti dışı kalıyor bence değer.
Ben kendim Xbox Series S aldım.

Yardımınız için çok sağ olun,son olarak karttaki parayı lariye çevirmenin kolay bi yolu varmı sizler nasıl yaptınız gitmeden mi çevirmek lazım en doğrusu nedir?

Yardımınız için çok sağ olun, son olarak karttaki parayı lariye çevirmenin kolay bir yolu var mı sizler nasıl yaptınız gitmeden mi çevirmek lazım en doğrusu nedir?

Arabayla gitcekseniz Artvin'de Trabzon'da vs dövizciler var onlarlari veriyor.
Uçakla gidecekseniz Gürcistan'ın içerisinde de var dovizci.

Daha ucuza yada aynı fiyata gelir.
IMG_20241203_042951_673.jpg

Bence pro alınabilir.
30-31.000 tl ye.
Aksi halde sari sitede 17-19.000 slim var.
KDV iadesi 11% kesin eminim.
Yilda 2 kez gidiyorum.

Hocam gitmeden önce dükkanlar açık mı diye kontrol edin. Gürcistanda 1 haftadır iç karışıklık var bazı dükkanlar kapalı olabililyor. Ayrıca muhtmelen Noel sonrası zam muhtemel.
Zoommer merdiven altı firma değil.
Bizdeki Vatan, Teknosa gibi yer.

Açlık değil halk Avrupa girmek istiyor.
Yeni kazanan hükümet Avrupa istemiyor.
Rusya yanlıları kazandı...

Arabayla gitcekseniz Artvin'de Trabzon'da vs dövizciler var onlarlari veriyor.
Uçakla gidecekseniz Gürcistan'ın içerisinde de var dovizci.
intelExpress firması en iyi değerde bozar.
Sahte dolar nedeniyle yüksek para 50-100$ değil küçük miktarlarda dolar yapın. 5-10-20$
Veya Euro alabilirsiniz.5-10 Euro şeklinde..

3 Aralık 2024 itibarıyla;
10$=28.59 Lari -28.50 Lari verebilirler.
10€=30 Lari net.
Ama tl değeri yok maalesef.
200₺=16.46 Lari ama 15 Lari dahi vermezler!!

Son düzenleme:
@ibo4techno hocam çok açıklayıcı anlatmışsınız teşekkür ederim,ben PS5 slim için en iyisi yorulmadan sarı siteye bakayım gürcistan işi bana pek değmezmiş gibi geldi.Sarı site vs. herhangi bir sorun yaşamamak için hangisine yönelmeliyim.

@ibo4techno hocam çok açıklayıcı anlatmışsınız teşekkür ederim,ben PS5 slim için en iyisi yorulmadan sarı siteye bakayım gürcistan işi bana pek değmezmiş gibi geldi.Sarı site vs. herhangi bir sorun yaşamamak için hangisine yönelmeliyim.
3 tür satıcı Kısaca anlatayım.

Satıcı 1: Kendisi yurtdışı almış satanlar.
Almanya, İtalya, Yunanistan, Gürcistan getirilmis.

Satıcı 2: Dukkan satis yapıyor yurtdışı cihazlar garantisi yok yada 6 ay-1 yıl.

Satıcı 3: Türkiye 2 yıl garantili cihazlar.
17.000 den 23-25.000 kadar gidiyor .

Diskli disksiz olması,Tek Çift kollu olması.
İlave Oyun, Aksesuar,Ssd fiyatı yüksektir.
Screenshot_2024-12-03-15-21-44-369_com.sahibinden.jpg

Screenshot_2024-12-03-15-08-40-048_com.sahibinden.jpg
Screenshot_2024-12-03-15-08-40-048_com.sahibinden.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı