Güreşte nasıl daha güçlü olunur?

arista1337

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bugün mescidde arkadaşlarla güreştim. Çoğu kişiyi yendim ama bir tane Kick bokscu çocuk beni yendi. Çok zoruma gitti. 4 aydır güreşiyorum. Ama kötü yenildim 2 defa arkadaşa. Bir de oruçluydum. Sizce oruçlu olduğumdan kaynaklı mı? Yoksa güçsüz müyüm? Adamın kilosu 75'di ben 66 kiloyum ve daha uzun boyluyum. Bu dalda daha iyi olmak için ne yapmalıyım?

Bir de arkadaşlar, antrenman yapıyorum. En kötü halimde bile 40 şınav 20 barfiks çekerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ne kadar kaybedersen o kadar çok tecrübe kazanırsın reis hep o şekilde düşüneceksin. her kaybettiğin zaman nerede hata yaptığını araştır. zamanlama hatası mı yaptım veya ne bileyim tek bacağını mı kaptırdın iki bacağını mı kaptırdın ona göre antrenman yapmalısın. benim tavsiyem bu

Tekniklerini öğrenmeye ne dersin? Püf noktaları filan.
Bir kaç teknik biliyorum baya biliyorum aslında ama kavgada çok işr yaramıyor 1 2 tanesi falan çalışıyor

ne kadar kaybedersen o kadar çok tecrübe kazanırsın reis hep o şekilde düşüneceksin. her kaybettiğin zaman nerede hata yaptığını araştır. zamanlama hatası mı yaptım veya ne bileyim tek bacağını mı kaptırdın iki bacağını mı kaptırdın ona göre antrenman yapmalısın. benim tavsiyem bu
Bacak kaptırmadım tam tersi ben yerdeydim adamın göğsüne bakar durumdaydım tek ayağımı bacağına taktım düşürdüm öne doğru ittirerek,sonra bi baktım adam arkama geçmiş boğazımı sıktı bende tap ettim hayvan gibi sıktı

"Send him 2 3 years Dagestan and forget" 😆

Şaka bir yana Alexander Karelin'in antrenmanına bakabilirsin. Videosu

Keşke dağıstana gidebilme şansım olsa reis xdd

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı