harajukubarbie Megapat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 999 Çözümler 2 29 Haziran 2022 #1 Bahsettiğim şey videolar için değil, ben direkt mikrofonu kullanırken anlık olarak gürültü engelleme programının olup olmadığını soruyorum. Eğer varsa bilgilendirebilir misiniz?
Bahsettiğim şey videolar için değil, ben direkt mikrofonu kullanırken anlık olarak gürültü engelleme programının olup olmadığını soruyorum. Eğer varsa bilgilendirebilir misiniz?
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.580 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 29 Haziran 2022 #2 Yoktur, varsa da birşey beklemeyin. Kulaklık veya dahili mikrofonunuzda yoksa beklemeyin. Artı 0 Eksi
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #3 Krisp - AI Meeting Assistant with Built-In Noise Cancellation Krisp cancels background noise, records, transcribes, and summarizes meetings and calls. krisp.ai Artı 1 Eksi
Krisp - AI Meeting Assistant with Built-In Noise Cancellation Krisp cancels background noise, records, transcribes, and summarizes meetings and calls. krisp.ai