Selamlar. Sürücüleri kurma işini bir çözemedim. Laptopum bu: Lenovo 110-15ISK laptop.
Sitesinden indirdim ama hâlâ Intel Denetim Masası yok. Realtek HD Audio yok AMD kendi sitesinden kurmasam o da yok
Hocam genelde zaten Windows kendi kuruyor ekstra olarak ekran kartı sürücüsünü kurmanız yeterli oluyor. İlle de program gerekli derseniz DriverPack Solution önerebilirim. Teknik servis de çalışırken onunla kuruyorduk her şeyi.
En Güvenlisi Bence Windows Update, 2. Veya 3. Part Uygulamlara Güven Olmaz Arka Planda Herşeyi Yapabilirler Windows Un Kendisi Zaten Bunu Sağlıyor Dün İntel Sürücülerini DDU İle Kaldırdım Windows Update Üzerinden Direk Gördü Güncelleme Ve Yüklemeyi Ordan Yaptım İçiniz Rahat Olsun Yani
Hocam genelde zaten Windows kendi kuruyor ekstra olarak ekran kartı sürücüsünü kurmanız yeterli oluyor. İlle de program gerekli derseniz Driverpack solution önerebilirim. Teknik servis de çalışırken onunla kuruyorduk her şeyi.
Selamlar. Sürücüleri kurma işini bir çözemedim. Laptopum bu: Lenovo 110-15ISK laptop.
Sitesinden indirdim ama hâlâ Intel Denetim Masası yok. Realtek HD Audio yok AMD kendi sitesinden kurmasam o da yok