Hocam genelde zaten Windows kendi kuruyor ekstra olarak ekran kartı sürücüsünü kurmanız yeterli oluyor. İlle de program gerekli derseniz Driverpack solution önerebilirim. Teknik servis de çalışırken onunla kuruyorduk her şeyi.
@DarkSoldier28 hocamlar ben şimdi Custom OS indirdim ondan dolayı Win Update yok kapalı komple ne yapmam lazım sürücüleri kurmak için.
PC'nin sürücülerini indir bir flash vs. yedekle,
Format sonrası oradan kurarsınız.
Ekran kartı Intel, AMD, NVIDIA hangisiyse kendi resmi sitelerinden sürücülerini indirebilirsiniz.Selamlar. Sürücüleri kurma işini bir çözemedim. Laptopum bu: Lenovo 110-15ISK laptop.
Sitesinden indirdim ama hâlâ Intel Denetim Masası yok. Realtek HD Audio yok AMD kendi sitesinden kurmasam o da yok![]()
Ekran kartı Intel, AMD, NVIDIA hangisiyse kendi resmi sitelerinden sürücülerini indirebilirsiniz.
Lenovo sitesindeki ses kartı sürücülerini kurduğunuz zaman çıkması lazımdı normalde.Hocam geri kalanı kurmasam olur mu ve Realtek HD Audio yok lazım o bana.
Lenovo sitesindeki ses kartı sürücülerini kurduğunuz zaman çıkması lazımdı normalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.