Güvenilir ezan vakiti uygulaması önerisi

wraxos woo

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Belli başlı uygulamaların veri sattığını duydum o yüzden kullanmıyordum ancak açık kaynak kodlu güvenilir güzel ezan vakiti uygulaması var mıdır?
Uygulamada tesbihat ve zikir çekmek için sayaç, ezan vakitleri, bildirimler ( 45 dakika kaldı vaktin çıkmasına gibi) şeyler olursa güzel olur.

Diyanetin kendi uygulaması, ayrıca uygulama açık kaynak olmasa da reverse engineering ile üstünde endişelenmenizi gerektirecek bir şey olmadığını biliyorum.(adım attığın yer verilerini pazarlıyor bunu da engelleyemiyorsunuz buna mı kaldı diye sorgularım) özellikleri size kalmış.

Diyanetin kendi uygulaması, ayrıca uygulama açık kaynak olmasa da reverse engineering ile üstünde endişelenmenizi gerektirecek bir şey olmadığını biliyorum.(adım attığın yer verilerini pazarlıyor bunu da engelleyemiyorsunuz buna mı kaldı diye sorgularım) özellikleri size kalmış.

Hocam öneri için teşekkürler.

Ayrıca dediğiniz mantıksız sizin evinizin 4 tane kolonu olduğunu varsayalım deprem oldu 2 tanesi yıkıldı kaldı 2 tane kolon ne yapardınız? Ya 2 kolonu güçlendirirsiniz ya da 2 yeni kolon yapardınız.
Zaten 2 kolon gitti elimdekilerde gitsin demek mantıksız.

Tersine mühendislikden kastınız nedir ayrıca?

Hocam öneri için teşekkürler.

Ayrıca dediğiniz mantıksız sizin evinizin 4 tane kolonu olduğunu varsayalım deprem oldu 2 tanesi yıkıldı kaldı 2 tane kolon ne yapardınız? Ya 2 kolonu güçlendirirsiniz ya da 2 yeni kolon yapardınız.
Zaten 2 kolon gitti elimdekilerde gitsin demek mantıksız.

Tersine mühendislikden kastınız nedir ayrıca?

Hala elinizde kolon kaldığını düşünüyorsanız bir şey diyemem :)

Tersine mühendislikten kastım uygulamayı paketinden çıkartıp yazılımını analiz etmek. Zaten Java bazlı olduğu için kolay bir şekilde analiz edilebiliyor.

Hala elinizde kolon kaldığını düşünüyorsanız bir şey diyemem :)

Tersine mühendislikten kastım uygulamayı paketinden çıkartıp yazılımını analiz etmek. Zaten Java bazlı olduğu için kolay bir şekilde analiz edilebiliyor.

Kolon kısmında önlem ne kadar alırsak o kadar iyidir.

Ayrıca öneri için tekrardan teşekkürler.

Mesajınızı çözüm olarak raporladım maalesef reddedildi.

@BlackJackS ayrıca hocam uygulama indirdim şimdi her an takip edip konum verisine ve saate göre namaz vakitlerini ve kıbleyı göstereceğim diyor sadece bunu yapıyor değil mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı