Güvenilir ezan vakiti uygulaması önerisi

Hocam öneri için teşekkürler.

Ayrıca dediğiniz mantıksız sizin evinizin 4 tane kolonu olduğunu varsayalım deprem oldu 2 tanesi yıkıldı kaldı 2 tane kolon ne yapardınız? Ya 2 kolonu güçlendirirsiniz ya da 2 yeni kolon yapardınız.
Zaten 2 kolon gitti elimdekilerde gitsin demek mantıksız.

Tersine mühendislikden kastınız nedir ayrıca?
Hocam bu kadar kafaya takmayın. Zaten verilerimiz meze olmuș kullandigimiz her uygulama, isletim sistemleri vs. verileri satiyor. Şuan yazdiginiz forum bile.

Hocam bu kadar kafaya takmayın. Zaten verilerimiz meze olmuș kullandigimiz her uygulama, isletim sistemleri vs. verileri satiyor. Şu an yazdiginiz forum bile.

Buna dikkat etmek sizin elinizde daha doğrusu hangi verilerinizin satılacağı.

Chrome kullanırsanız.

Kalitesiz güvensiz VPN kullanırsanız.

Ne olduğunu bilmediğin programlar kullanırsanız.

Play Store'da olduğu için her uygulamaya güvenirseniz.

Önünüze gelen her linke tıklarsanız.

Evet bu durumda ezan vakiti uygulaması çok önemli olmuyor.

Son düzenleme:
İnternette her şey verilerimizi topluyor hocam zaten. Verileri satanlar büyük firmalar. Küçük geliştiriciler bundan anlamaz fakat tüm uygulamalarda ve sitelerde büyük firmaların SDK'ları kullanıldığı için veriler 3. Taraf şirketlere gidiyor onlar da ne yapıyorsa artık.

En basitinden google, facebook sdklarını tüm uygulamalar kullanıyor. Hatta bir uygulama google play'de varsa zaten verisi toplanıyor demektir. Bu verileri geliştirici değil Google topluyor.

Namaz vakti değil ama istediğiniz tesbih çekme özelliği için gelişmiş bir Zikirmatik için bu uygulamaya bakabilirsiniz. Geri dönüş bildirebilirsiniz.
Zikirmatik

Son düzenleme:
İnternette her şey verilerimizi topluyor hocam zaten. Verileri satanlar büyük firmalar. Küçük geliştiriciler bundan anlamaz fakat tüm uygulamalarda ve sitelerde büyük firmaların SDK'ları kullanıldığı için veriler 3. taraf şirketlere gidiyor onlar da ne yapıyorsa artık.

En basitinden Google, Facebook SDK'larını tüm uygulamalar kullanıyor. Hatta bir uygulama Google Play'de varsa zaten verisi toplanıyor demektir. Bu verileri geliştirici değil Google topluyor.

Namaz vakti değil ama istediğiniz tespih çekme özelliği için gelişmiş bir zikirmatik için bu uygulamaya bakabilirsiniz. Geri dönüş bildirebilirsiniz.
Zikirmatik

Evet farkındayın zaten buna dikkat ederek teknolojiyi kullanıyorum.
Google ile veri mahremiyeti bu ikisi yan yana geldiğinde bile yakışmıyor 😃

Önerdiğiniz uygulama açık kaynak kodlu mudur?

Kullandınızmı acaba.

Ayrıca öneriler için teşekkürler.

Evet farkındayın zaten buna dikkat ederek teknolojiyi kullanıyorum.
Google ile veri mahremiyeti bu ikisi yan yana geldiğinde bile yakışmıyor 😃

Önerdiğiniz uygulama açık kaynak kodlu mudur?

Kullandınızmı acaba.

Ayrıca öneriler için teşekkürler.
Ben geliştiriyorum hocam. Denerseniz geri bildiriminizi bekliyorum inşallah. Açık kaynak değil maalesef. Açık kaynak projeler çok kısıtlı, genelde öğrenmek için başlangıç noktası olarak kullanılıyor. Onlar bile Google Play'e konulduğunda veri toplamaya başlar. APK yüklemek de sağlıklı değil.

Ben geliştiriyorum hocam. Denerseniz geri bildiriminizi bekliyorum inşallah. Açık kaynak değil maalesef. Açık kaynak projeler çok kısıtlı, genelde öğrenmek için başlangıç noktası olarak kullanılıyor. Onlar bile Google Play'e konulduğunda veri toplamaya başlar. APK yüklemek de sağlıklı değil.

Açık kaynak kodlu olması en azından ne yaptığını bilmemiz için işe yarar Google mesela ne kadar laf atsamda adamlar senin kredi kartı vb. bilgerini almıyor yani güvenlik konusunda çok iyiler.

Play Store'da her hafta kaç uygulamada güvenlik konusunda sorun çıkarıldığını düşünürsek.

Size önerim açık kaynak kodlu yapmanız projeyi bu sayede daha fazla kişi inceler ve indirir ne yazık ki açık kaynak değilse kullanmayı tercih etmiyorum ( size özel değildir) ayrıca bu açık kaynak kısmına katılmıyorum açık kaynak olup gerçekten çok büyük paralar kazanan şirketler var mesela Brave.

Hocam veri satmasını falan bilmem ama çoğu vakit programlarını sevmem bu yüzden kullanmazdım fakat linkteki program çok sade, tasarımı güzel, widget hali de sade ve güzel. Çoğu vakit programları çok yaşlı hissi veriyor fakat bu sade ve güze tasarımlı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı