GeForce NOW Güvenilir mi?

Hocam GeForce nowda Steam tarafında Ubisoft Connect ve Xbox gibi otomatik oturum açma diye bir şey yok sadece kütüphanenizde ki oyunlar GeForce nowda varsa oraya ekleyip senkronizasyon yapıyor yani siz her farklı Steam oyuna girdiğinizde ya kare kodla telefondan gireceksin ya da Steam kullanıcı adın ve şifrenle giriş yapacaksın GeForce NOW'a girmek istiyorsan.

Şifremi ve kullanıcı adımı girip CS2 oynadım fakat ben oyundan çıkınca şifrelerim siliniyor mu veya oynadığım bilgisayardan çıkış yapılıyor mu?

Şifremi ve kullanıcı adımı girip CS2 oynadım fakat ben oyundan çıkınca şifrelerim siliniyor mu veya oynadığım bilgisayardan çıkış yapılıyor mu?
Eğer ki telefondan 2 aşamalı doğrulamalı(Steam Guard)açtıysan telefonundan bakabilirsin ve sen kaldıracaksın. Kare kodla girersen bu cihazı hatırla demez isen o cihazı kaydetmez ancak sadece senin Steam guardında girilen cihazlar bölümünde gözükür.

Eğer ki telefondan 2 aşamalı doğrulamalı(Steam Guard)açtıysan telefonundan bakabilirsin ve sen kaldıracaksın. Kare kodla girersen bu cihazı hatırla demez isen o cihazı kaydetmez ancak sadece senin Steam guardında girilen cihazlar bölümünde gözükür.
Evet şuan "GEFORCENOW" adlı cihaz aktif diyor nasıl çıkartabilirim?

Evet şu an "GeForce NOW" adlı cihaz aktif diyor nasıl çıkartabilirim?

Telefonda Steam guardda çıkarılıyormuş.

Son düzenleme:
Evet şuan "GEFORCENOW" adlı cihaz aktif diyor nasıl çıkartabilirim?
GeForce nowda bir sunucuda aktif isen yanlışlıkla yetkilendirilmiş aygıtlardan onu kaldırırsan seni o sunucudan atar hangi cihazı yetkilendirilmiş aygıtlardan kaldırdığına dikkat et GeForce NOW sunucundan çıktıkdan sonra kaldırmanı öneririm. Telefonundan Steam Guard'a gir/çark gibi bir simge olması gerekiyor ona tıkla/ yetkilendirilmiş aygıtlara tıklayıp hangi cihazın yetkisini kaldırmak istiyorsan ona tıkla/erişimi kaldıra bas deyip o cihazdan kaldırabilirsin hesabınızı. En başında GeForce NOW'a girerken bu cihazı hatırla demez isen zaten kaydetmez ancak emin olmak istiyorsan bu yoldan yapabilirsin. Steam ayarlarında bütün yetkileri kaldır var ancak o Steam guardıda kaldırıyor benim dediğim bu yöntem elle kendin hangi cihazı kaldırmak istiyorsan sen seçiyorsun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı