Güvenilir Nintendo Switch emulatoru

Eric_Cartman

Decapat
Daha fazla  
Switch'im yok ama belirli oyunları oynamak istiyorum denediğim birkaç emulatoru Kaspersky virüs olarak algılıyor. Bana Zelda: Breath of the wild, smash bros Ultimate ve super mario maker gibi oyunları oynayabileceğim ve virüs olamyan emulator öneririr misiniz? Emulator nasıl kullanılıyor bilmiyorum o yüzden oyunları nereden indireceğimi de söylerseniz sevinirim.

Şu an var olan iki switch emületörü var Ryujinx ve Yuzu ve henüz fazlasıyla deneyseller yani tam anlamıyla oyun oynatamıyorlar.
Breath of The Wİld için Wiiu emületörü Cemu'yu öneririm neredeyse kusursuzdur.
Smash bros'un önceki oyunlarından birini yine başka konsollar üzerinde oynayabilirsin
3ds emületörü Citra gayet iyi çalışıyor bazı oyunlar hala ufaktan problemli ama oynanabilir
Wii ve Gamecube oyunlarını Dolphin üzerinde oynayabilirsin.(Hiç kullanmadım o yüzden bir fikrim yok)
Cemu üzerinde online oynayamazsın konsolun kendisinden dosyalara ihtiyacın var.
Mario maker'ı oynamanın herhangi bir yolu yoktu sanırım oyunun kendi hazır bölümlerini oynarsın ama başka oyuncuların yaptığı bölümleri elde edemezsin dolayısıyla oyunun pek bir anlamı da kalmıyor.

Cemu var ama sorun emulator değil rom bulmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…