Güvenilir Nintendo Switch emulatoru

Eric_Cartman

Decapat
Daha fazla  
Switch'im yok ama belirli oyunları oynamak istiyorum denediğim birkaç emulatoru Kaspersky virüs olarak algılıyor. Bana Zelda: Breath of the wild, smash bros Ultimate ve super mario maker gibi oyunları oynayabileceğim ve virüs olamyan emulator öneririr misiniz? Emulator nasıl kullanılıyor bilmiyorum o yüzden oyunları nereden indireceğimi de söylerseniz sevinirim.

Switch'im yok ama belirli oyunları oynamak istiyorum denediğim birkaç emulatoru Kaspersky virüs olarak algılıyor. Bana Zelda: Breath of the wild, smash bros Ultimate ve super mario maker gibi oyunları oynayabileceğim ve virüs olamyan emulator öneririr misiniz? Emulator nasıl kullanılıyor bilmiyorum o yüzden oyunları nereden indireceğimi de söylerseniz sevinirim.

Benim tek bildiğim yuzu var. Oyun indirmek içinde bir site var Switch-xcı olması lazım.(Neredeyse hiçbir oyun çalışmıyor mario falan oynayamazsın Zelda'yı hiç oynayamazsın tetris bile çalışmıyor)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı