Güvenilir sanılan Türkçe yama trojan bulaştırdı ancak çalışıyor

smellycat

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU - Intel(R) Core(TM) i5-14500HX
RAM -16,0 GB
GPU - NVIDIA GeForce RTX 4050
SSD - 1tb + 500gb
Yama yükleyicisini indirdim ve yamayı kurdum. Hiçbir sıkıntışı yok iken Windows Defender trojan uyarısı verdi.
Kaspersky indirdim ve tam taratma yaptım. 1 saat sürdü ve sıkıntı çıkmadı ondan önce Windows'un kendi Defender'ını kulanmıştım tam taramada ve o silmiş olabilir mi?
Bir de hard diskim takılıydı tarama yaperken çıkarmıştım hard diski içinde trojan var mıdır?
Hard diski kulanabilir miyim?

Son düzenleme:
False positive olduğundan Defender yanlış algılamıştır. Kaspersky sorun bulmadıysa kullanabilirsin.

Koruma geçmişinde trojan gözüküyor ve bırakıldı diyor
Hard disk trojanli midir içinde ful oyun var

Windows Defender False-Positive vermiş olabilir. İlgili trojanı tekrar çalıştırıp Kaspersky ile tarayın. Kaspersky'de virüs uyarısı verirse virüstür, vermezse virüs değildir; Windows Defender False-Positive vermiştir.

Bundan 5 adet daha var bazıları (bırakıldı diyor) ve False-Positive vermedi bence
Ve hala virüs var mı şu an bırakıldı derken ne demek istiyor?
bazıları trojan

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-04 001829.png
    16,4 KB · Görüntüleme: 30
Bundan 5 adet daha var bazıları (bırakıldı diyor) ve False-Positive vermedi bence
Ve hala virüs var mı şu an bırakıldı derken ne demek istiyor?
bazıları trojan
Bendede aynı sorun var hocam Bende Marvels Spiderman oyununa The Amazing Spiderman 2 modu kurarken oldu nasıl kurtulcam bende bilmiyorum Windows veriyor.

Bendede aynı sorun var hocam Bende Marvels Spiderman oyununa The Amazing Spiderman 2 modu kurarken oldu nasıl kurtulcam bende bilmiyorum Windows veriyor.
benim yaptığım gibi hemen acilen Kaspersky indir çözer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…