Güvenilir sanılan Türkçe yama trojan bulaştırdı ancak çalışıyor

smellycat

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU - Intel(R) Core(TM) i5-14500HX
RAM -16,0 GB
GPU - NVIDIA GeForce RTX 4050
SSD - 1tb + 500gb
Yama yükleyicisini indirdim ve yamayı kurdum. Hiçbir sıkıntışı yok iken Windows Defender trojan uyarısı verdi.
Kaspersky indirdim ve tam taratma yaptım. 1 saat sürdü ve sıkıntı çıkmadı ondan önce Windows'un kendi Defender'ını kulanmıştım tam taramada ve o silmiş olabilir mi?
Bir de hard diskim takılıydı tarama yaperken çıkarmıştım hard diski içinde trojan var mıdır?
Hard diski kulanabilir miyim?

Son düzenleme:
False positive olduğundan Defender yanlış algılamıştır. Kaspersky sorun bulmadıysa kullanabilirsin.

Koruma geçmişinde trojan gözüküyor ve bırakıldı diyor
Hard disk trojanli midir içinde ful oyun var

Windows Defender False-Positive vermiş olabilir. İlgili trojanı tekrar çalıştırıp Kaspersky ile tarayın. Kaspersky'de virüs uyarısı verirse virüstür, vermezse virüs değildir; Windows Defender False-Positive vermiştir.

Bundan 5 adet daha var bazıları (bırakıldı diyor) ve False-Positive vermedi bence
Ve hala virüs var mı şu an bırakıldı derken ne demek istiyor?
bazıları trojan

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-04 001829.png
    Ekran görüntüsü 2024-06-04 001829.png
    16,4 KB · Görüntüleme: 30
Bundan 5 adet daha var bazıları (bırakıldı diyor) ve False-Positive vermedi bence
Ve hala virüs var mı şu an bırakıldı derken ne demek istiyor?
bazıları trojan
Bendede aynı sorun var hocam Bende Marvels Spiderman oyununa The Amazing Spiderman 2 modu kurarken oldu nasıl kurtulcam bende bilmiyorum Windows ⚠️ veriyor.

Bendede aynı sorun var hocam Bende Marvels Spiderman oyununa The Amazing Spiderman 2 modu kurarken oldu nasıl kurtulcam bende bilmiyorum Windows ⚠️ veriyor.
benim yaptığım gibi hemen acilen Kaspersky indir çözer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı