Güvenilir Sistem Toplama Sitesi

Önerdiğiniz Site Hangisi?

• İTopya

Oy: 7 23,3%
  • İncehesap

Oy: 19 63,3%
  • HepsiBurada

Oy: 10 33,3%
  • GittiGidiyor

Oy: 1 3,3%
  • Trendyol

Oy: 1 3,3%

• Oy verenlerin toplamı
    30
İtopya hariç diğer sitelerde sıkıntı çıkmaz hepsi ile alışveriş yaptım İtopya harici sıkıntı çıkmadı.
hepsiburada işlemci termal macun sürülelek mi geliyor amd ryzen 9 3900x ve amd yzen 5 2600x pc topluyom bu iki işlemciden fan çıkar mı amd ryzen 5 2600x fanın adı nedir
hepsiburada dan pc topluyom bilgisayarcı montajı o yapacak diye termal macun onda yoksa termal macun ben hepsiburadadan alırım
incehesap pc montajı istiyorum montaj hizmeti bilgisayarım nasıl geliyor pc nin kutusu nasıl geliyor? yırtık mı düzenli mi geliyor?

Son düzenleme:
Sistem toplamadım sadece parça aldım. Fanı eğer aldığın üründe çıkıyorsa elbet gelir ve işlemcilere göre fanlar değişiyor hangi modelde hangi fan geliyor tam bilmiyorum bilgi verirsem yanlış çıkabilir. Termal macun fanda sürülü olabilir olmasa bile normal şekilde yollamazlar illaki sürerler dert etme ama yine de sen termal macun al temizlik yaptığın zaman yenilersin. Kutuları da nasıl yollarlar bilmiyorum İtopya iade olmasın diye kutuları ezik yolluyordu.

Ekran Görüntüsü (5).png

Bu Gördüğünüz ss de incehesap ta amd ryzen 3 r5 r7 buldum fakat amd ryzen 9 bulamadım ve hepsiburadadan topluyom hepsiburadadan amd ryzen 9 3900x buldum ve onu alıyom vatan bilgisayar ya da başka bilgisayarcıya götürüp montajı yapmasını istiyorum hepsiburada sağolsun beni sonunda haklı çıkkarttın 😙
O pc deki işlemci amd ryzen 7 3700x
Sistem toplamadım sadece parça aldım. Fanı eğer aldığın üründe çıkıyorsa elbet gelir ve işlemcilere göre fanlar değişiyor hangi modelde hangi fan geliyor tam bilmiyorum bilgi verirsem yanlış çıkabilir. Termal macun fanda sürülü olabilir olmasa bile normal şekilde yollamazlar illaki sürerler dert etme ama yine de sen termal macun al temizlik yaptığın zaman yenilersin. Kutuları da nasıl yollarlar bilmiyorum İtopya iade olmasın diye kutuları ezik yolluyordu.
amd ryzen 5 3600x:Wraith pire
Amd Ryzen 3:Wraith Sealth
Amd Ryzen 7 ve r9:wraith prism

Son düzenleme:
Ben imzadaki sistemi QP Bilişim, İnventus, Teknobiyotik ve İtopya'dan topladım. Farklı zamanlarda farklı parçaları aldım şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Ama hiç birine güvenmiyorum, güvenmeyeceğim de. Sizde güvenmeyin sevgili dostum işimiz şansa kalmış bilişim konusunda malesef.

Ben imzadaki sistemi QP Bilişim, İnventus, Teknobiyotik ve İtopya'dan topladım. Farklı zamanlarda farklı parçaları aldım şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Ama hiç birine güvenmiyorum, güvenmeyeceğim de. Sizde güvenmeyin sevgili dostum işimiz şansa kalmış bilişim konusunda malesef.
hocam game garaj izoly ve turbox iyi mi?

İtopyadan hiç alışveriş yapmadım fakat yakın tanıdıklarım pek memnun değiller. Kargoyla ilgili sıkıntı yaşadılar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı