Güvenilir Steam key site önerisi

eTail, gamebillet, Voidu, dreamgame, Green Man Gaming(TR'ye satış yapmıyor.).

Bu iki siteden spesifik olarak aradığınız oyunun hangi site de daha ucuz olduğuna bakabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Adam Steam key'i daha ucuza alabilmek için sormuş, siz gidip orijinal fiyatta key satan siteleri söylemişsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba acaba bildiğiniz siteler var mı şu dönemde uygun fiyata Steam key almak için. Özellikle AAA oyunlar için.
Açıkçası 20 kasım tarihinden sonra hiç ilgilenmedim. Ama arkadaşların paylaşımlarına bakılırsa Voidu, Etail, Gamebillet gibi siteler ara ara uygun fiyattan veriyor yine.

@perfectusmim 1 yıl önce yazmışım mesajı. Bu mesajı yazdığımda gayet uygun fiyata key alınıyordu buralardan. Keza bazılarından hâlâ alınabiliyor.

Foruma muhalefet olmak için üye olmayın.

Muhalefet.

Merhaba acaba bildiğiniz siteler var mı şu dönemde uygun fiyata Steam key almak için. Özellikle AAA oyunlar için.

Steam key zor ama içinde istediğin bir oyunu 25TL'ye veren satıcılar var. Ben Spider-Man Remastered istedim verdiler oynadım, tek kötü yanı çevrimdışı sadece hikaye modu oynayabiliyorsun. İstediğiniz 1 Oyun [Video + Garanti + Deste - 1262046 | İtemsatış

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı