oyunfor.com
oynasana.com
bursagb.com
oynasana.com hariç ikisinden de bir çok alışveriş yaptım hiç bir sorun yaşamadım gayet ilgililer aynı şeyleri oynasana.com yaşarsınız güvenilirdir.
Playstore hariç hepsinde geçerli. O site Türk telekom'a ait ve sadece key satıyor. Verdiğim sitelerin tabanında bu işi otomatik olarak yapan program var. Size hediyeyi veren gerçek bir kişi değil.
Buy CD Keys at Voidu.com - Cheap Games for Platforms like Steam, Origin, Uplay, GOG and many more! Voidu is an Official Store - All Games are from Official & Authorized Sources.
Kinguin dolar ya da euro ile sattığı için daha pahalıya geliyor. Epic games güvenilir ama steam gibi bağımsız bir platform. Çok güzel indirim yaparlarsa belki kullanırım. Bilgisayarıma yeni bir kütüphane eklemek istemiyorum.
Origin'de BF1 30 TL'kadar düşüyor hocam oradan da alabilirsiniz. Birkaç gün önce Origin'de ciddi indirimler vardı. Takip ederseniz yakalarsanız indirimleri.
Origin'de BF1 30 TL'kadar düşüyor hocam oradan da alabilirsiniz. Birkaç gün önce Origin'de ciddi indirimler vardı. Takip ederseniz yakalarsanız indirimleri.