Güvenilir Steam Tools alternatifi önerisi

ivoo

Femtopat
Daha fazla  
Steam Tools'la aynı işlevi görecek bir yazılım önerebilir misiniz? Steam Tools virüslü gibi şeyler gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüslü olduğu doğrudur ama alternatif uygulaması veya programı yoktur çoğu Lua generator manifest programları Steam Tools kullanıyor.

Sadece kullanıcı bilgileri değil yaşadığın şehir ülke ev adresi banka bilgileri T.C. kimlik telefon numarası bu ve bunun gibi daha birçok şey.

Steam Tools yerine FitGirl repack dodi repack bu iki siteyi kullanabilirsin en azından daha az risk var tabii orijinal sitesinden indirdiğin sürece ve tarayıcıda arattığın zaman zaten direk orijinal sitesi çıkıyor karşına.

Sadece kullanıcı bilgileri değil yaşadığın şehir ülke ev adresi banka bilgileri T.C. Kimlik telefon numarası bu ve bunun gibi daha birçok şey.

Steam Tools yerine FitGirl repack dodi repack bu iki siteyi kullanabilirsin en azından daha az risk var tabii orijinal sitesinden indirdiğin sürece ve tarayıcıda arattığın zaman zaten direk orijinal sitesi çıkıyor karşına.

Hocam steamtoolsda dosyaları atıp hesaba oyun eklendikten sonra steamtoolsu ve diğer dosyaları kaldırıyorum. Sorun oluşur mu? Yabancı kaynaklardan da baktım. Şu ana kadar sorun yaşayan göremedim.

sorun oluşur mu bilemiyorum ama steam tools ile steam hesabına oyun attığın zaman çoğu oyunları yüklemiyor sürekli hata verdiği için de çoğu kişi şuan hala dodi repack kullanıyor

Hocam steamtoolsda dosyaları atıp hesaba oyun eklendikten sonra steamtoolsu ve diğer dosyaları kaldırıyorum. Sorun oluşur mu? Yabancı kaynaklardan da baktım. Şu ana kadar sorun yaşayan göremedim.
Yok üstüne sana hediye de verirler. Arkadaş sana tekrarlayarak bilgilerinin çalındığını söylemiş. Hala şaka gibi şöyle yapsam böyle yapsam diyorsun :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı