Virüslü olduğu doğrudur ama alternatif uygulaması veya programı yoktur çoğu Lua generator manifest programları Steam Tools kullanıyor.
Gerçekten virüslü mü hocam. Ne gibi bir zararı olur.
teşekkürler hocamBunun yerine güvenilir yerlerden oyun indirmeni tavsiye ederim örnek dodi repack.
Kullanıcı bilgilerini çalıp satıyorlar.
Sadece kullanıcı bilgileri değil yaşadığın şehir ülke ev adresi banka bilgileri T.C. Kimlik telefon numarası bu ve bunun gibi daha birçok şey.
Steam Tools yerine FitGirl repack dodi repack bu iki siteyi kullanabilirsin en azından daha az risk var tabii orijinal sitesinden indirdiğin sürece ve tarayıcıda arattığın zaman zaten direk orijinal sitesi çıkıyor karşına.
Yok üstüne sana hediye de verirler. Arkadaş sana tekrarlayarak bilgilerinin çalındığını söylemiş. Hala şaka gibi şöyle yapsam böyle yapsam diyorsunHocam steamtoolsda dosyaları atıp hesaba oyun eklendikten sonra steamtoolsu ve diğer dosyaları kaldırıyorum. Sorun oluşur mu? Yabancı kaynaklardan da baktım. Şu ana kadar sorun yaşayan göremedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.