Güvenilir Steam Tools alternatifi önerisi

Arkada CMD çalıştırıyor diye biliyorum. Büyük ihtimal keylogger kullanır ve mikrofonuna, kamerana, farene kadar erişebilir belki ama RAT olmaz büyük ihtimal. Genellikle appdata gibi özel klasörlere kendini aktarır bot ve kendini Windows uygulamalarının dosyalarına yapıştırır. Antivirüsler de tespit edemez.

Boş ya. İndirdiğin oyun açılır sunucuya bağlanmaz. İnmesini beklersin yüklenir çalışmaya gelince hata verir. Bilindik popüler oyunların çoğu böyle hatalı sıkıntı. Tavsiye etmiyorum o derece güvenilmez. Ben tools'u kullanırken ağ bağlantısını kesip windows'u uçak moduna alıyordum.

Boş ya. İndirdiğin oyun açılır sunucuya bağlanmaz. İnmesini beklersin yüklenir çalışmaya gelince hata verir. Bilindik popüler oyunların çoğu böyle hatalı sıkıntı. Tavsiye etmiyorum o derece güvenilmez. Ben tools'u kullanırken ağ bağlantısını kesip windows'u uçak moduna alıyordum.
Ya hocam baktım da Witcher serisidir, işte ne biliyim bir çok oyunu oynuyorlar ama çinlilere bilgileri buyur etmeye değer mi bilemedim. Sonuçta o casus yazılımı kuran her türlü exe ye de sıkıştırır işte önlem almayana ağ bağlantısından da paket eder. Bence çok riskli işler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı