Güvenilir Temizlik ve Bakım Programı Önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Her program/oyun kaldırdıktan sonra kalıntılarını silecek, kayıt defterini temizleyip onaracak, stabil çalışan ve fazla yer kaplamayan bir program arıyorum.

Önerileriniz neler?

Not: Ccleaner önermeyin.

MalwareBytes antivirus değil antimalware idir.
Eğer CCleaner’ı ve birçok programı risksiz bir şekilde kullanmak istiyorsanız, Kaspersky kadar güçlü ve gelişmiş firewall özelliği olan, sistemi yormayan Comodo IS’i yüklerseniz size yardımcı olabilirim. İsterseniz Kaspersky’ın IS/TS ürünlerini satın alabilirsiniz tabii.

Ancak bunu yapmak istiyor musunuz? Antivirüsler zaten yeteri kadar koruma sağlıyor ancak bu korumayı daha çok arttırarak tamamen güvenli bir CCleaner kullanabilirsiniz.

Not: Sadece ağ ile bağlantıyı kesmeyeceğiz bu sefer. HIPS ve bazı ayarları kurcalayacağız.

Bu arada CCleaner zaten şu an için güvenli. Ancak güvenmediğiniz bariz belli. O yüzden size bunu öneriyorum. CCleaner kadar gelişmiş bir program yok ve kendiniz temizlemeye üşeniyorsunuz. O zaman başka seçenek kalmıyor. BleachBit harika bir open-source program ancak istediğiniz özellikleri vaat etmiyor. Kayıt defteri gibi.

Son düzenleme:
O kadar gelişmiş bir program aramıyorum ben sadece ilk dediğim şeyleri yapsın yeter. Misalen oyun kaldırıyorsun değil mi? oyunun artıkları oluyor Kayıt Defterinde, Masaüstünde falan. Bunları halletsin yeter. Detaylı araştırırsam zaten Bilgisayarı çöpe atmak zorunda kalırım

Iobit uninstaller programını kullanmaktayım, kullanımı kolay ve güvenilir, istediğiniz yazılımı gerisinde bir şey kalmadan kaldırıyor. Iobit markasının bütün yazılımlarını kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim.

Your uninstaller tavsiye ederim. Geri yükleme noktası olusturarak siler kalıntıları tarar hatta program eksik silinmişse halleder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…