Güvenilir VDS önerisi

Slown

Kilopat
Merhaba arkadaşlar VDS'nin ne olduğunu bile 12 saat önce öğrendim. Bana bir VDS lazım bu VDS'de sadece bazı e-ticaret sitelerine giriş yapıp ürün yükleyeceğim satış yapacağım yani bir uygulamayla vesaire çok işim yok. Tabii IP'si sabit olmalı aynı hesaba birkaç farklı IP'dan giriş yapılınca ban yenebiliyor o yüzden bu mağazama telefonumdan bile değil sadece VDS'ten giriş yapacağım. Kendi evimizden yapamıyorum çünkü bir hesabımız bu IP'ye bağlı olarak var aynı IP'den 2 farklı hesap sıkıntı yaratıyormuş o yüzden bir çözüm ararken VDS kullanarak bunu aşabileceğimi açıklayan bir yazı okudum ve bu yola giriştim. Umarım doğru anlatabilmişimdir ve ben de doğru anlamışımdır. 😅
Önerilerinizi beklemekteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar VDS'nin ne olduğunu bile 12 saat önce öğrendim. Bana bir VDS lazım bu VDS'de sadece bazı e-ticaret sitelerine giriş yapıp ürün yükleyeceğim satış yapacağım yani bir uygulamayla vesaire çok işim yok. Tabii IP'si sabit olmalı aynı hesaba birkaç farklı IP'dan giriş yapılınca ban yenebiliyor o yüzden bu mağazama telefonumdan bile değil sadece VDS'ten giriş yapacağım. Kendi evimizden yapamıyorum çünkü bir hesabımız bu IP'ye bağlı olarak var aynı IP'den 2 farklı hesap sıkıntı yaratıyormuş o yüzden bir çözüm ararken VDS kullanarak bunu aşabileceğimi açıklayan bir yazı okudum ve bu yola giriştim. Umarım doğru anlatabilmişimdir ve ben de doğru anlamışımdır. 😅
Ben de cok hakim degilim ama vds neden gerekiyor e ticaret siteleri icin ?

Ben tüm vds ihtiyacımı sunucu(.)al 'dan yapıyorum. Şuan aktif 3 vds var ikisi e-ticaret için teknik destek süper, kesinti yaşanmıyor. Paranın karşılığını veriyor.

Turkticarer tavsiye ediyorum ne alacaksaniz bile. Host, mail, domain servislerini kullaniyorum. Musteri hizmetleri ve destegi cok guzel tavsiye ederim

Ben tüm vds ihtiyacımı sunucu(.)al 'dan yapıyorum. Şuan aktif 3 vds var ikisi e-ticaret için teknik destek süper, kesinti yaşanmıyor. Paranın karşılığını veriyor.
Çok teşekkür ederim hocam bakacağım hemen. Bir sorum var lokasyonları Türkiye mi ve hangi paketi kullanıyorsunuz?
İlk defa kullanacaksanız kesinlikle GuvenHost tavsiye ederim, size çok yardımcı olacaklardır WhatsApp'dan anlık destekleri falan vardı bana gece 2 de bile anında cevap veriyorlardı

Sitesine girip direkt WhatsApp hattına yaz yardımcı olurlar
Özellikle bu anlık destek olayı çok kafama yattı teşekkür ederim hemen bakacağım. Fiyatları ilk bakıştan uygun gözüktü bile.
Turkticarer tavsiye ediyorum ne alacaksaniz bile. Host, mail, domain servislerini kullaniyorum. Musteri hizmetleri ve destegi cok guzel tavsiye ederim
Buraya da bakacağım hocam çok teşekkür ederim. Diğer sorunuza gelecek olursakta yukarıdaki metinde yazdığım gibi, aynı internet bağlantısından aynı sitede 2 farklı mağaza açmak 2'sinin de kapanmasına yol açabiliyor o yüzden.

Çok teşekkür ederim hocam bakacağım hemen. Bir sorum var lokasyonları Türkiye mi ve hangi paketi kullanıyorsunuz?
Lokasyon Türkiye, ben Profesyonel ++ paketinden 3 adet ve 20 adet özel ip ile kullanıyorum. Ancak kullanım amacım senin tarzında değil. Web sitelerini buralarda barındırıyorum ben.

GüvenHost kesinlikle. Saat fark etmeksizin kısa bir sürede hemen destek sağlıyorlar. Sıkıntısız, temiz bir firma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı