Güvenilir VDS sitesi önerisi

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
r7 9800x3d
rtx 5070 ti 16gb
2x32gb ram
asus tuf gaming b850-plus wifi
Hem Discord botlarım hem de Minecraft sunucum için VDS almak istiyorum. 4-5 tane Discord botum ve Minecraft sunucum var. Maksimum 10 arkadaş oynuyoruz zaten, güvenilir ve fiyat performans bir site biliyor musunuz?

Discord için bilmiyorum ama Minecraft için Keyubu veya saganetwork önerebilirim.
vds olarak alacağım minecraft sunucusu veya discord sunucusu diye geçenlerden almayacağım

Bir arkadaşım Hosting Dünyam'ı önermişti ilk başlarda Keyubu düşünmeme rağmen çok fazla olmusuz yorum gördüm sonrasında Hosting Dünyam sitesine baktım onda da aşırı fazla kötü yorumlar var bunlar gerçekten o kadar yaşanıyor mu yoksa abartıyorlar mı baktığım bütün sitelerle insanlar sorun yaşamış.

Son düzenleme:
Çok fazla yorumunu göremedim ilk defada sizden duyuyorum hocam.

Forumda alan bir arkadaş daha vardı ben alıyorum memmunum açıkçası yeni firmalarada şans vermek gerekiyor bazen. 3 yıllık firmaymış zaten whoise bakınca belli oluyor daha sıkıntı yaşamadım öneririm.

Ayazhost vardı yeni firmaydı 100TL'lik VD'si 40-50 liralara satıyorlardı bir sorun yaşamadım onlardada mesela firmayı sonra devir ettiler ama hizmetleri hâlâ aktif.

Forumda alan bir arkadaş daha vardı ben alıyorum memmunum açıkçası yeni firmalarada şans vermek gerekiyor bazen. 3 yıllık firmaymış zaten whoise bakınca belli oluyor daha sıkıntı yaşamadım öneririm.

Ayazhost vardı yeni firmaydı 100TL'lik VD'si 40-50 liralara satıyorlardı bir sorun yaşamadım onlardada mesela firmayı sonra devir ettiler ama hizmetleri hâlâ aktif.

Rabisu ve kaves hakkında bilginiz var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı