Güvenilir ve hızlı VPN önerisi

YaziTura1213

Decapat
Daha fazla  
Proton VPN denedim öncesinde. Abonelikte yaptım oraya fakat hızın iyi olmasına rağmen internet kesintileri oluyordu ve bazen cidden... Çöptü. Şimdi üyeliğim bitti ve ücretsiz haliyle yasaklı sitelere giriş yapmakta sıkıntı çekiyorum. Başlıkta dediğim gibi ucuz güvenilir ve hızlı bir VPN lazım,

Eki Görüntüle 773613

Yani mümkünse bu fotoğraftaki gibi bir YouTuber, içerik üreticisi tarafından indirime girmiş, aylık ödemeli olsa iyi olur. Eğer öyle bir şey yoksa aylık 300 TL altında olsa iyi olur.

Proton VPN denedim öncesinde. Abonelikte yaptım oraya fakat hızın iyi olmasına rağmen internet kesintileri oluyordu ve bazen cidden... Çöptü. Şimdi üyeliğim bitti ve ücretsiz haliyle yasaklı sitelere giriş yapmakta sıkıntı çekiyorum. Başlıkta dediğim gibi ucuz güvenilir ve hızlı bir VPN lazım, Eki Görüntüle 773613yani mümkünse bu fotoğraftaki gibi bir YouTuber, içerik üreticisi tarafından indirime girmiş, aylık ödemeli olsa iyi olur. Eğer öyle bir şey yoksa aylık 300 TL altında olsa iyi olur.

Görüntü başka bir görüntüye karışmış, benim attığım fotoğraf bu değildi. Doğrusu bu:

1737409085739.png

Kusura bakmayın.

Planet VPN'ya da WARP ikisi de ücretsiz ama bence WARP daha güvenilir bilinir bir VPN DNS değiştirici diye de geçiyor şahsen ben WARP kullanıyorum ama planet kullanan tanıdıklarımda var.

Proton VPN denedim öncesinde. Abonelikte yaptım oraya fakat hızın iyi olmasına rağmen internet kesintileri oluyordu ve bazen cidden... Çöptü. Şimdi üyeliğim bitti ve ücretsiz haliyle yasaklı sitelere giriş yapmakta sıkıntı çekiyorum. Başlıkta dediğim gibi ucuz güvenilir ve hızlı bir VPN lazım,

Eki Görüntüle 773613

Yani mümkünse bu fotoğraftaki gibi bir YouTuber, içerik üreticisi tarafından indirime girmiş, aylık ödemeli olsa iyi olur. Eğer öyle bir şey yoksa aylık 300 TL altında olsa iyi olur.

Görüntü başka bir görüntüye karışmış, benim attığım fotoğraf bu değildi. Doğrusu bu:

Eki Görüntüle 2403011

Kusura bakmayın.

Eğer bilgisayardan kullanmak istiyorsan WARP önerebileceğim en iyi ücretsiz VPN.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zamana ait attım hocam bir bakarsanız.

Eki Görüntüle 773613

Eki Görüntüle 2403011

Kusura bakmayın.
Express vpn?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zamana ait attım hocam bir bakarsanız.

ben bunu görmüştüm, bayada ilgiliydim aslında. o sıralar proton vpn kampanya vardı 1 dolardı gittim onu aldım. Mullvadı alabilirim. Çünkü kaliteli olduğu BELLİ.

Kaspersky kullanıyorum, daha önce hiç denememiştim fakat bugün Kaspersky VPN kurup test amaçlı gün boyu yaklaşık 10 saat o şekilde kullandım. Gayet iyiydi hız ya da herhangi bir şeyde hiç fark hissetmedim. Bakılabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı