Güvenilir ve işe yarayan antivirus programı önerisi

Uzun süredir Norton antivirüs kullanıyorum. Performans ve güvenlik konusunda beni memnun ediyor.
Size de tavsiye ederim. Standart sürümü tüm koruma özelliklerini sağlıyor.

Norton kendiliğinden çöken bir antivirüs, Avast'ın kendisi virüs haline geldi, Kaspersky veya favorim olan F-Secure SAFE. Tempmail üzerinden geçici e-posta alarak her ay deneme sürümü alabilirsiniz. Herhangi bir performans sıkıntısı yaşatmadı bana.

Ücretsiz olarak aşağıdakilerden biri olabilir.
  • Kaspersky Free
  • Comodo IS (Özel Yapılandırılmış)

Ücretli olarak ise aşağıdakilerden biri olabilir.
  • BitDefender
  • Norton Security
  • Kaspersky
  • F-Secure
Not : Sıralama yazılımların başarı sıralamasına göre değildir ve karışık sıralanmıştır.

Kaspersky İnternet Security kullanabilirsiniz. Yükledikten sonra kaldırmayın ki tekrar zararlı sorunu yaşanmasın. :)

En iyi antivirüs programının Kasper oldunda bir çok kişi hemfikir, ama trend micro kasperin bulamadığı virüsleri ve crackli programlarımı buldu.

Uzun yıllardır antivirüs programlarının hiçbirini kullanmadım, fakat Defender yerine ücretsiz ve Defender'dan daha iyi veya aynı performansı veren (performanstan kasıt sistem kaynakları kullanımı) bir program önerecek olsaydınız, bu ne olurdu? Yani yüklemiş olsam bile sistem performansına etki etmeyecek. Bu bahsettiklerime Kaspersky uyuyor mu? Yani virüs derdim yok, belki Defender'a göre daha az kaynak tüketiyorlardır diye düşündüm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı