Güvenilir virüs programı önerisi

Adulbul

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi PC'ye sağlam bir temizlik gerek.
Bunun için sağlam bir virus programı lazım, daha önce hiç virus programı kullanmadım.
Onun için en iyi sizlere sorayım dedim, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun için sağlam bir virus programı lazım, daha önce hiç virus programı kullanmadım.
Onun için en iyi sizlere sorayım dedim, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Kaspersky Free indirip tama tarama çekin.

Kaspersky İnternet Security yazılımı satın alabilirsin. 60-70 TL civarına bulunuyor.

Hocam kesinlikle Kaspersky öneriyorum. Şuanda kendini en çok güncelleyen, en çok ödül alan, hem ücretli hem ücretsiz üyeliği bulunup en iyi hizmeti verenler kendileridir. Uzun süredir piyasadalar ki sorsanız size genellikle en iyi antivirüs programı olarak Kaspersky veya Malwarebytes önereceklerdir.

Sağlam temizlik istiyorsan en iyisi sen formatla bilgisayarını zaten bilinçli kullanıcının bilgisayarına kolay kolay virüs bulaşmaz 2-3 yıldır virüs programı kullanmıyorum ayda 1-2 defa format atıyorum defender dışında bir şey yüklü değil virüs programı olarak. Formatla uğraşamam dersen Kaspersky iyidir.

Yaklaşık 5 aydır Norton 360 kullanıyorum; şu ana kadar virüsleri yakalama olsun, internet güvenliğinde vs. gayet tatminkar.

Norton ve BitDefender. Hafif bir şey arıyorsanız Kaspersky. Daha hafifini arıyorsanız ESET. Ancak tam koruma diyorsanız Norton ve BitDefender ürünlerine yönelmenizi öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı