QuorthoN
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Hemşire
Selam dostlarım. Ben haftaya KYK yurduna yerleşicem, yurdun dandik yemekleriyle muhtemelen yerimde sayıp duracağım için protein ihtiyacımın büyük bir kısmını wheyden karşılamak durumunda kalacağım. Hardline vs gibi markalara gücüm yetmiyor şimdilik. Açık bir şekilde belirtmek istiyorum ki en az paraya en fazla protein almanın peşindeyim. Tat, aroma, karışma hızı, köpüklenme, renklendirici olup olmaması, koruyucu içermemesi vs. hiç umurumda değil. Çok bütçem de yok. İçeriğine güvenebilsem Trendyol'dan en ucuz wheyi alıp geçerim ama üzerinde yazan protein oranının gerçekliğinden şüphe duyuyorum.
High nutrition, run nutrition gibi ucuz markaların verdikleri protein miktarından emin olabilir miyiz?
Yani bu ürünlerin içeriği herhangi bir denetimden geçip onaylanıyor mu? Bu dediğim markalarda böyle bir güvence yoksa eğer, bana üzerinde yazan protein miktarının gerçekliğine güvenilebilecek en ucuz marka bir protein tozu önerisinde bulunabilir misiniz?
High nutrition, run nutrition gibi ucuz markaların verdikleri protein miktarından emin olabilir miyiz?
Yani bu ürünlerin içeriği herhangi bir denetimden geçip onaylanıyor mu? Bu dediğim markalarda böyle bir güvence yoksa eğer, bana üzerinde yazan protein miktarının gerçekliğine güvenilebilecek en ucuz marka bir protein tozu önerisinde bulunabilir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör: