Güvenilir Windows 10 key nereden alınır?

• Konuyu başlatan Tab
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.066

Tab

Picopat
Merhaba, yeni sistem topladım. Geçen hafta da format atıp KMSpico ile etkinleştirdim. Anladım ki bu pico virüsmüş. Format atacağım şimdi. Nereden güvenilir key alabilirim? Key aldığım zaman bu güvenilir bir yol mudur? Ne kadar süre kullanabilirim? Desteğini sallayanlara şimdiden minnettarım.

Yaklaşık 1.5 - 2 ay önce SağlamLisans adlı siteden Windows 10 Pro OEM key satın almıştım hiçbir sıkıntı cıkmadı sıkıntısız bir şekilde Windows'u aktif etmiştim. Öneririm.

Ben GameSatış'tan Windows 10 + Office key almıştım sınırsız deniyordu bana şu an bir sıkıntı çıkmadı 2-3 ay oluyor kullanalı.

Bunları ne kadar süre kullanabilirim? Bilindik sitelerden önerebileceğiniz bir satıcı var mıdır?
Benim dediğim site anında teslim ediyor sistemleri ona göre kurulmuş. Süre sınırsız olarak veriyorlar hatta bazı keyler var açıklamalarında yazıyor format attığında tekrar kullanabiliyorsun falan benim aldığım siteyi öneririm.

SağlamLisans diye bir yerden aldım umarım sorun yaşatmaz
Kargo filan gelmiyor merak etmeyin o sadece satın alırkenki aşama. Yaklaşık 10 ya da 15 dakika sonra kod e-mailinize geliyor.

Ayrıca diğer sorunuza yanıt olarak, verilen kod sınırsız, süre diye bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı