Güvenilir Windows 10 Pro OEM Key önerisi

57'Alay

Kilopat
Katılım
22 Haziran 2016
Mesajlar
480
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba;

2 sene önce yazılım budur üzerinden Pro Key almıştım kurulmuştu, 2 sene sonra ilk defa format attım, ve Key etkinleştirmek için girmeye calıştığımda hata verdi bulunamadı yazıyor mail olarak atılan Key'i neden olabilir?
İnternet baktığım kadarıyla MAK ve OEM Key'ler varmış benim ki MAK Key olabilme şansı yüksek galiba, ve bana şu an yine lazım sağlam bir Windows 10 Key önerebilir misiniz ve şu an Windows 10 Home yüklü önerdiğinizi aldım diyelim Home yüklü iken Pro'ya direkt geciş yapabilir miyim yoksa ISO dosyası Pro indirip kurup alınan Key'i öyle mi etkinleştirebilirim 2 sene önce Home'den direkt gecememiştim format atıp öyle geçiş sağlanmıştı diye hatırlıyorum, ve alacağım Key'in sınırsız bende kalmasını istiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
JetLisans'tan 30 TL'ye Windows 10 Pro key aldım. Almadan önce canlı desteğe sorduğumda eğer MAK key gelirse Retail ile değişim yaptıklarını söylemişlerdi. Satın aldığımda ilk başta MAK geldi, canlı desteğe yazdım. SS istediler, ben de attım. Attığım saniyede başka Retail bir key verdiler.

Bakabilirsiniz:

Retail zaten OEM'den daha iyi bir key türü. OEM tek bir anakarta gömülüyor ve başka makinede kullanılamıyor. Retail de anakarta gömülüyor ancak key çıkarılabiliyor. Çıkartıldıktan sonra başka makinede kullanılabiliyor.

Jetlisans'ın canlı desteğine şöyle yazdım:


Bana verdikleri cevap şuydu:
Eki Görüntüle 998267
Eki Görüntüle 998268

Ardından ben de şöyle yazdım:


Onlar da şunu dedi:
Eki Görüntüle 998270

Yani eğer verdikleri key MAK çıkarsa değişim talep etme hakkımız varmış. Ben de Retail veya OEM istiyordum. Fiyatı da uygun geldi, 30 TL. Almayı düşünüyorum yakın zamanda.
 
Son düzenleme:
Jetlisans'tan 30 TL'ye Windows 10 Pro Key aldım. Almadan önce canlı desteğe sorduğumda eğer MAK Key gelirse Retail ile değişim yaptıklarını söylemişlerdi. Satın aldığımda ilk başta MAK geldi, canlı desteğe yazdım. SS istediler, ben de attım. Attığım saniyede başka Retail bir Key verdiler.

Bakabilirsiniz:

Bellekten kurmakla bunu farkı ne acaba?
 
Bellekten kurmakla bunun farkı ne acaba?
Bellekten kurmak derken? Windows 10 kurmaktan mı bahsediyorsunuz? Bunun Windows 10 kurmakla bir alakası yok. Windows 10'u kurduktan sonra etkinleştiyorsunuz sadece. Windows'u lisanssız da kullanabilirsiniz. Sadece bazı ayarları yapamazsınız ve sağ altta Windows'u etkinleştir yazısı durur.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı