Güvenli ikinci el satış nasıl yapılır?

Ama ben alıcının hile yapacağından endişeliyim, ekran kartını çıkardı içinden, içine de ağırlık yapacak bir şey koyarsa, bu adam bana bunu gönderdi diye resim çekerse, napacağız?

Ama ben alıcının hile yapacağından endişeliyim, ekran kartını çıkardı içinden, içine de ağırlık yapacak bir şey koyarsa, bu adam bana bunu gönderdi diye resim çekerse, napacağız?
İşte o yüzden kutularken ve kargolarken foto veya video alıyoruz ya Gerçi bunlar tabi uç şeyler olabilecek en kötü senaryolar. Ama olmaz olmaz diye bir şey yok.

İşte o yüzden kutularken ve kargolarken foto veya video alıyoruz ya Gerçi bunlar tabi uç şeyler olabilecek en kötü senaryolar. Ama olmaz olmaz diye bir şey yok.

Tamam işte, sen kutularken foto yeter dedin ya, ben oradan yola çıkarak senaryo kurdum. O yüzden kargo elemanı önünde, ekran kartı ve takip no görünecek şekilde bir videoda olması lazım. Şüpheye mahal vermeyecek şekilde.

Mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…