Güvenli ikinci el satış nasıl yapılır?

:):):)
O da iyiymiş. Yani şimdi olacağı varsa da oluyor bazen:) Belki haberlerde görmüşsündür. Sıfır telefon diye kutunun içine seramik koymuşlar ağırlık yapsın diye telefoncu dört ay sonra farketmiş:) Gerçi karşı tarafta bu sefer kargo teslim aldığı evrağı ve kargo takip numarası üzerinde yazılı paketi delil olarak kullanır. İhale gene sana kalır:)

Ama ben alıcının hile yapacağından endişeliyim, ekran kartını çıkardı içinden, içine de ağırlık yapacak bir şey koyarsa, bu adam bana bunu gönderdi diye resim çekerse, napacağız?

Ama ben alıcının hile yapacağından endişeliyim, ekran kartını çıkardı içinden, içine de ağırlık yapacak bir şey koyarsa, bu adam bana bunu gönderdi diye resim çekerse, napacağız?
İşte o yüzden kutularken ve kargolarken foto veya video alıyoruz ya:) Gerçi bunlar tabi uç şeyler olabilecek en kötü senaryolar. Ama olmaz olmaz diye bir şey yok.

İşte o yüzden kutularken ve kargolarken foto veya video alıyoruz ya:) Gerçi bunlar tabi uç şeyler olabilecek en kötü senaryolar. Ama olmaz olmaz diye bir şey yok.

Tamam işte, sen kutularken foto yeter dedin ya, ben oradan yola çıkarak senaryo kurdum. O yüzden kargo elemanı önünde, ekran kartı ve takip no görünecek şekilde bir videoda olması lazım. Şüpheye mahal vermeyecek şekilde.

Tamam işte, sen kutularken foto yeter dedin ya, ben oradan yola çıkarak senaryo kurdum. O yüzden kargo elemanı önünde, ekran kartı ve takip no görünecek şekilde bir videoda olması lazım. Şüpheye mahal vermeyecek şekilde.
Mantıklı(y)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı