Güvenli internet nasıl kapatılır?

kralbabapro111

Centipat
Daha fazla  
Türk Telekom evde internet kısmına girip işlemlerden güvenli internete girdiğimde standart profil gözüküyor fakat bazı sitelere giremiyorum babamın haberi olmaması lazım nasıl kapatabilirim? Bu arada benim yüzümden değil kardeşim var onun için açmış.

Türk Telekom evde internet kısmına girip işlemlerden güvenli internete girdiğimde standart profil gözüküyor fakat bazı sitelere giremiyorum babamın haberi olmaması lazım nasıl kapatabilirim? Bu arada benim yüzümden değil kardeşim var onun için açmış.
O sistemin doğru düzgün bir şekilde çalıştığını görmedim bile. Engellemesini beklediğiniz NSFW gibi siteleri engellemeyip cURL gibi çok önemli yazılımların güncelleme sunucularını engelliyor. Kapatırsanız kimsenin haberi bile olmaz merak etmeyin.

Hocam güvenli internet profilinden internetin neye erişim verip verilmeyeceğini müşteri hizmetlerini arayıp kendin de ayarlatabiliyosun diye biliyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı