Güvenli Mod Açılmama Sorunu

yoldboy

Centipat
Arkadaşlar merhaba, ben bilgisayarımı güvenli modda açmaya çalışıyordum internette gösterilen yöntemlerle ama start up settings e tıklayınca ekran gidiyor 10-15 sn sonra PC kendi kendine kapanıyordu açtığımda ise normal bir şekilde başlıyordu. Bu yöntemlerden biri de msiconfigten System configrationı çalıştırıp önyükleme kısmından güvenli önyüklemeye tıklamaktı oradan bir alt sekme olan en azı tikledim sonrasında yeniden başlatta tıkladım bundan sonra bilgisayar yeniden başladı, çalışıyor ama sinyal yok diyor ekranda. Bu en son uyguladığım yöntem bilgisayar açıldığında işlem gerektirmeksizin güvenli modda çalıştırıyormuş PC'yi dolayasıyla arafta kaldı yani. Yapabileceğim bir şey var mıdır yardımlarınızı rica ediyorum.

Son düzenleme:
Bilgisayarında Spacedesk yüklü müdür?
Benim monitörü babam sökmüştü de :D Spacedesk ile telefonumdan oyun oynadım.
Yüklüyse deneyiniz.
Ve emin değilim ama sisteminiz ile monitör arası HDMI ile bağlı olduğundan kaynaklanabilir VGA ile bağlamıyorsanız öyle yapmanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı