Aynı sorunu bende yaşadım ve işin açıkçası olay komedi.. Güvenli Mod'a geçiş yaparken''msconfig'' üzerinden sırasıyla; ''önyükleme tab'ının altında, güvenli önyükleme bölmesinin başında ki kutucuğu işaretleyip, 4. seçenekteki ağ yuvarlağını aktif edin sonra uyla ve tamam'' yolunu kullanın. Aksi takdirde Windows10, Güvenli Mod başlangıcında ağı görmeyebiliyor ve buradan da çıkış yapmanız imkansızlaşabiliyor. Başıma geldi ve çok araştırdım bir sonuç bulamayınca tekrar format atmak zorunda kaldım. Windows10'da bu problem karşısında ağ yokken, güvenli kip'ten kullanıcı profilini açmadan yani masaüstünü başlatmadan güvenli kipten çıkmanın bir yolunu bilen varsa bizi bilgilendirsin. Can sıkıcı bir mevzu ve kaş yapalım derken ufak bir başlangıç hatasıyla komple format atmak, göz çıkarmanın dik alası oluyor.Güvenli mod'da oturum açarken parola yanlış diyor. Doğru girdiğime eminim! Normal oturum açma ekranıma nasıl dönebilirim?
Eyvallah.Tamamdır.Sonradan aklıma gelen yöntem, hatta 10 dakika önce; Güvenli Mod'da sağ alt taraftan ''yeniden başlat'' seçeneğine basarken ''shift'' tuşuna basılı tut ve PC yeniden başladığında, sırasıyla ''sorun gider-başlangıç onarma-vs.'', seçeneklerinin olduğu bir menü gelecek mi? Gelir ise ''sorun gider-başlangıç onarma'' seçeneklerini seçin, PC yeniden başlayacak ve başlangıç onarma onarma menüsü altında ''devam etmek için bir hesap seçin yazısının altında, bilgisayarınızın kullanıcı adı ve en altta da sarı renkte ''parolanızı mı unuttunuz ya da hesabınızı göremiyor musunuz?'' diye bir soru sorması lazım. O sorduğu sarı renkli soru yazısına tıklayın. Birkaç genel Windows aşamasından sonra parola sormadan masaüstünü açması gerekir. İşe yaramazsa en temizi için yeniden format at hocam. İşe yararsa dönüş yap ki bende bileyim. İşin açıkçası sırf denemek için sistemi bozmak ve format atmak zorunda kalmak istemiyorumKolay gelsin
Eve geçince deneyeceğim,şuan işteyim.Düzeldi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.