Bilgisayar virüsdendi sanirim tam bilmiyorum ama logo ekraninda kalıyor açılmıyor o yüzdenHocam bilgisayarın açılmasını neden istemiyorsunuz? Sorununuzu belirtebilir misiniz?
Öylece kalıyor logoda sadece formatda ise disk silemiyorum hata veriyor@kobraxwq öylece kalıyor mu yoksa altta yükleme görünümü var mı? Bilgisayara yakın zamanda bir şey oldu mu? Yanınızda başka bir bilgisayar varsa ya da OTG kablonuz varsa format USB'si hazırlayıp sistemi formatlamayı deneyin.
Öylece kalıyor logoda sadece formatda ise disk silemiyorum hata veriyor.
Seçilen bölüm silinemedi diyorDiski silerken nasıl bir hata alıyorsunuz?
diskpart
yazın ardından list disk
yazıp diskleri listeleyin, silmek istediğiniz diski seçmek için select disk0
"0" yazan yere kendi diskinizin numarasını yazın ardından clean
yaz ve bilgisayarını USB'den yeniden başlat ve kurmayı dene. Olmaz ise depolama biriminde sorun olabilir.Cleanı yazınca Var olmayan bir aygıt belirtildi diyor nedeni nedirShift + F10 ile CMD'yi açıpdiskpart
yazın ardındanlist disk
yazıp diskleri listeleyin, silmek istediğiniz diski seçmek içinselect disk0
"0" yazan yere kendi diskinizin numarasını yazın ardındanclean
yaz ve bilgisayarını USB'den yeniden başlat ve kurmayı dene. Olmaz ise depolama biriminde sorun olabilir.
Bilgisayarı kapatıp tekrar açtım ben usbde uefi olana giriyordum ama o yok oldu nedendir?@kobraxwq doğru diski seçmenize rağmen bu hatayı alıyorsanız diskinizde bir problem oluşmuştur, SSD kullanıyorsanız yedek birimlerde ömrünü doldurmuş, HDD ise başında ya da diskin yüzeyinde bir sorun oluşmuş olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.