iitricker Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2023 #1 Herkese selam, ben MSConfig ile güvenli moda geçtim fakat geçtiğimde out of range hatası veriyor. Nasıl çıkacağım bu moddan? Bilgisayara hiçbir şekilde giremiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Nisan 2023
Herkese selam, ben MSConfig ile güvenli moda geçtim fakat geçtiğimde out of range hatası veriyor. Nasıl çıkacağım bu moddan? Bilgisayara hiçbir şekilde giremiyorum.
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 7 Nisan 2023 #2 Windows + R yapıp msconfig'e girin oradanda önyükleme kısmındaki güvenli önyüklemeyi kapatın. Artı 0 Eksi
Ulz Femtopat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 216 Çözümler 1 7 Nisan 2023 #3 Windows logo tuşu + R'ye basın. Çalıştır iletişim kutusuna msconfig yazın. Tamam'ı seçin. Önyükleme sekmesini seçin. Önyükleme seçenekleri altında, Güvenli önyükleme onay kutusunun işaretini kaldırın. Artı 0 Eksi
Windows logo tuşu + R'ye basın. Çalıştır iletişim kutusuna msconfig yazın. Tamam'ı seçin. Önyükleme sekmesini seçin. Önyükleme seçenekleri altında, Güvenli önyükleme onay kutusunun işaretini kaldırın.