Güvenli ve ucuz Windows 11 key nereden alınır?

Bu site güvenilirdir ben de kendi Windows 10 lisans anahtarımı buradan almıştım.
pintipin.com

Pinti Store | PintiPin.com | Türkiye'nin Dijital Ürün Platformu

En ucuz Microsoft Windows 10 Pro Orijinal Faturalı Dijital Key Lisans Anahtarı fiyatlarını Pintipin ile sahip ol! Office ve Kurumsal Lisanslarımıza göz atın!
pintipin.com
pintipin.com

Alabilirsen sağlam lisans veya jet lisans üzerinden. Yoksa PttAVM üzerinden güvenilir satıcı bul, ucuza satanlar oluyor.

Microsoft sitesinden alınız hem güvenilir hem de garanti.

Bu site güvenilirdir ben de kendi Windows 10 lisans anahtarımı buradan almıştım.
Eki Görüntüle 1887187

Pinti Store | PintiPin.com | Türkiye'nin Dijital Ürün Platformu

En ucuz Microsoft Windows 10 Pro orijinal faturalı dijital key lisans anahtarı fiyatlarını pintipin ile sahip ol! Office ve kurumsal lisanslarımıza göz atın!
Eki Görüntüle 1887188 pintipin.com

Yazılımbudur öneririm.

Sağlam Lisans kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı daha.

Efenim hepinize cevap için teşekkür ederim ama daha konu açılmadan sabredemedim ve sağlam lisan ın müşteriler ile ne kadar ilgili olduğunu gördüm ve aldım ödeme yaptığım saniyede direkt kodu gönderdiler ayrıca çok uygun fiyat a dertsiz tasasız direkt çalıştı kod teşekkürler sağlam lisans😀 ve ayrıca 500 TL'den 149 TL'ye düştüğü söyleniyordu doğru mu bu ben şahsen çok inanamadım ama adamlar işini temiz yapıyor.

Efenim hepinize cevap için teşekkür ederim ama daha konu açılmadan sabredemedim ve sağlam lisan ın müşteriler ile ne kadar ilgili olduğunu gördüm ve aldım ödeme yaptığım saniyede direkt kodu gönderdiler ayrıca çok uygun fiyat a dertsiz tasasız direkt çalıştı kod teşekkürler sağlam lisans😀 ve ayrıca 500 TL'den 149 TL'ye düştüğü söyleniyordu doğru mu bu ben şahsen çok inanamadım ama adamlar işini temiz yapıyor.

OEM lisans aldınız sanırım.

Evet orijinal lisanslar çok pahalı arada bir fark var mı?

OEM lisans anakartınıza gömülü oluyor yani format atsanız dahi otomatik olarak etkinleştiriliyor

Bende sağlam lisanstan Retail lisans aldım ayrıca Windows 11 lisansı almanıza gerek yoktu Windows 10 Lisansları Windows 11'de sorunsuz çalışıyor tamamen para tuzağı Ben Windows 10 Pro Retail ürün anahtarı aldım ve sorunsuz şekilde kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı