Çözüldü Güvenlik duvarı hizmeti devre dışı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dual kor

Hectopat
Daha fazla  
Hiçbir şekilde değiştiremedim. Böyle oluyor. Hiçbir şeye tıklanmıyor. Bu servis devre dışı olduğundan güvenlik duvarını açamıyorum. Microsoft Store'yi kuracağım ama firewall is disbled hatası alıyorum. Bu servisi açmak için bir çözüm var mıdır?

Dosya Ekleri

• firewall.JPG
    firewall.JPG
    40,6 KB · Görüntüleme: 317
  • firewall2.JPG
    firewall2.JPG
    64 KB · Görüntüleme: 287
Son düzenleme:
Ha bu arada. Hizmetler ben sildiğim halde AARSVC_4062E isimlerine benzer hizmetler açılıyor. Bilginiz olsun.
O tür yazılı olanları ellemeyin bilmediğiniz şeyleri kaldırmaya, silmeye, kapatmaya çalışmayın.
Dediklerimi yaptıysanız zararlı kaynakları temizlenmiştir. Şimdi yapmaya çalıştığınız ne asıl?

O tür yazılı olanları ellemeyin bilmediğiniz şeyleri kaldırmaya, silmeye, kapatmaya çalışmayın.
Dediklerimi yaptıysanız zararlı kaynakları temizlenmıştir. Şimdi yapmaya çalıştığınız ne asıl?

Aslında sizden cevap beklerken ESET NOD32 ile tam taratma yaptırdım ve virüsü silip güvenlik duvarını ve sorunlarımı çözdüm. Yine de çok fazla yardımınız dokundu. Çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı