Abu!
Hectopat
Arkadaşlar Steam'in internet bağlantısını kesmek için güvenlik duvarından kural koyarken bir kural dikkatimi çekti. Sınav zamanı adlı bu kural ne işe yarıyor?
Steam ile ne alakası var ki bunun? Yani ben Steam için ayrı kural oluşturdum. Bu halihazırda vardı. Peki nasıl kullanıyoruz? Yani zaten aktif bir halde.Sınav zamanlarında yani belirli tarihlerde Steam'in erişim portlarını kapatmakla ilgili sanırım. Şu süreçte Steam'i engelle gibi, işyerleri ya da okul ağlarının ve ebeyn kontrolü talebine göre uyarlı.
Uygulama Paketi kısmında bu yazıyor. Windows oluşturmuş sanırım.Programlar ve Portlar kısmında neler olduklarını göstermeden bilemeyiz. Standart olan bir kural değil sizin veya bir yazılımın oluşturduğu bir kural.
Hayır Windows 10 Pro.İşletim sisteminiz nedir, education sürümlerimden biri mi?
Bağlantıları engelle yapmadığınız sürece bir kural aktif olmaz.Hayır Windows 10 Pro.
Aktif değilmiş zaten ben yanlış anlamışım. Sadece ne olduğunu öğrenmek istemiştim.Bağlantıları engelle yapmadığınız sürece bir kural aktif olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.