Güvenlik nasıl sağlanır?

Sifreni degistirdiysen sorun olacağını sanmıyorum. Şifre yöneticisi olarak bitwarden öneriyorum. Gerçek bir şifre yöneticisi kullanın üretici değil.

@Andy deufresne insanların oluşturduğu sifrelerin entropisi yüksek değil. Kesinlikle bir şifre yöneticisinin oluşturduğu şifreyi kullanın. Zaten şifreyi kaydettiği için unutma derdiniz olmaz.

Sifreni degistirdiysen sorun olacağını sanmıyorum. Şifre yöneticisi olarak Bitwarden öneriyorum. Gerçek bir şifre yöneticisi kullanın üretici değil.

Teşekkür ederim, tek tek oradan değiştireceğim şimdi şifrelerimi. Bilgisayarda şu an virüs yok sanırım ama hala hesaplara gelen bildirimler beni geriyor. Hocam bir de garip olan şey, sızdırılmış şifreler arasında saçma bir şekilde e-Okul gördüm ama e-Okul'un şifresi yok. Şifre T.C. kimliğim olarak gözüküyor.

Format atmışsın üstüne antivirusle taratmissin bilgisayarında virüs olma ihtimali çok düşük. Şifreni degistir ve mümkün olan her hesabında 2FA etkinlestir gerisini dert etme.

Sızdırılmış dediği a firması kullanıcı ID şifre vs caldirıyor internette düştükten sonra aynı e-posta şifre kombinasyonunu başka platformda deniyorlar alabildiğini alıyor veri ihlaline karışan bütün şifrelerini değiştirebilirsin.

Format atmışsın üstüne antivirusle taratmissin bilgisayarında virüs olma ihtimali çok düşük. Şifreni degistir ve mümkün olan her hesabında 2FA etkinlestir gerisini dert etme.

Hocam Bitwarden'ı tam anlamadım ama ESET'in kendi sitesinden parola oluşturabilir miyim?

Sağ olun hocam bütün şifrelerimi değiştiriyorum şu an, giremediğim bazı hesaplar var aslında ama pek önemli değillerdi bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum ben.

Hocam Bitwarden'ı tam anlamadım ama ESET'in kendi sitesinden parola oluşturabilir miyim?
Bitwarden ayrı bir şifre yöneticisi. Daha uzun ve daha güçlü şifreler oluşturur ve bunları kaydedersin. Açık kaynaklıdır. Sitelere girerken otomatik doldurur. Google şifre yöneticisi yerine kullanabilirsin.

Anladım hocam şifre yöneticisi olarak onu ekleyeceğim, parolayı ESET'ten oluşturacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…