Güvenlik yazılım önerisi

bioazard

Hectopat
Merhabalar hayırlı günler

Arkadaşlar ben bir virüs koruma yazılımı satın almak istiyorum. Hangi programı önerirsiniz? Birde ücretsiz program ile ücretlinin arasında çok bir fark var mıdır ?

Ücretli olarak tek geçeceğim program G DATA dır. Yanlız PC kasabilir bu yüzden ortalamadan biraz üstü PC güvenli kullanabilirsiniz.. Kullanmadan muhalefet edecek kişiler çıkacaktır onları ciddiye almayın..
Ücretsiz en iyilerden biri kesinlikle Microsoft Security Essentials.. Ücretsiz tercih edecekseniz bunu kullanabilirsiniz..

Ücretsiz sürüm istersen AVAST'ı tavsiye ederim.
Geçenlerde bir arkadaşımla sohbetimiz esnasında açmış olduğum sayfada anında böcüğü yakaladı.

Elbette yine de dikkat ve bilinç gerektirmektedir. Nasıl olsa antivirüs programım var diye önüne gelen sitelere dalınmaz.

Ücretli sürümlerin virüs kütüphanesi daha geniştir. Eğer malware ve spy bot yazılımı da kullanacak olursan ücretsiz sürüm bile yeterlidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Norton öneriyorum. Bende Kaspery'de var ama ben Norton kullanıyorum. Facebook sayfanızda ki virüsler için bile önlemi var.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı