Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.549 Makaleler 1 Çözümler 38 21 Haziran 2019 #21 ALTGR dedi: Oraya bakarak söylüyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Telefondan yazdığım için arayüzü biraz anlamak zor fakat performans konusunda Kaspersky daha iyi.
ALTGR dedi: Oraya bakarak söylüyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Telefondan yazdığım için arayüzü biraz anlamak zor fakat performans konusunda Kaspersky daha iyi.
ALTGR Hectopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 120 Çözümler 1 22 Haziran 2019 #22 acv dedi: Sırasıyla, Genel ayarlar>yapılandırma>proaktif güvenlik' i etkinleştirin. HIPS' ı devre dışı bırakın. Antivirüs sekmesinden sezgisel taramayı aktifleştirin. (Low veya Medium) Auto-sandbox' ı aktifleştirin. Genişletmek için tıkla... Yapılandırma bölümünde comodo internet security etkin yazıyor, neden proaktifi etkin yapıyoruz?
acv dedi: Sırasıyla, Genel ayarlar>yapılandırma>proaktif güvenlik' i etkinleştirin. HIPS' ı devre dışı bırakın. Antivirüs sekmesinden sezgisel taramayı aktifleştirin. (Low veya Medium) Auto-sandbox' ı aktifleştirin. Genişletmek için tıkla... Yapılandırma bölümünde comodo internet security etkin yazıyor, neden proaktifi etkin yapıyoruz?
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.261 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 31 Mart 2020 #23 ALTGR dedi: Windows 10 için birlikte gelen Windows Defender ve Windows firewall yeterli olmaz mı, mutlaka farklı bir güvenlik yazılımı mı kullanmak gerekir? Genişletmek için tıkla... Bilinçli bir kullanıcı için şart değil.
ALTGR dedi: Windows 10 için birlikte gelen Windows Defender ve Windows firewall yeterli olmaz mı, mutlaka farklı bir güvenlik yazılımı mı kullanmak gerekir? Genişletmek için tıkla... Bilinçli bir kullanıcı için şart değil.
onethre Hectopat Katılım 2 Temmuz 2016 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2020 #24 Çok fazla dosya indirmiyorsanız ve ne indirdiğinize dikkat ediyorsanız şart değil hatta bana kalırsa anti virüs yazılımı kullanmak iyi değil boş yere arka planda devamlı çalışıyor.
Çok fazla dosya indirmiyorsanız ve ne indirdiğinize dikkat ediyorsanız şart değil hatta bana kalırsa anti virüs yazılımı kullanmak iyi değil boş yere arka planda devamlı çalışıyor.
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.258 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2020 #25 Evet günümüzde şart Trend Micro Maximum Security öneririm.